Június 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Kém van nálam és nem félek használni! A kormány hadat üzent az ország kétharmadának

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,495,206 forint, még hiányzik 1,504,794 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben Európa küzd a maga problémáival, Magyarországon sajátos belpolitikai háború zajlik. Konkrétan arról beszélek, hogy Orbán Viktor és hívei hadat üzentek (nem most persze, de mostanra sikerült elérni a mindennek a legalja szintet) azoknak a magyaroknak, akik nem a jelenlegi rezsim zsebében képzelik el az ország jövőjét.

Orbán Viktortól kezdve a legutolsó betűfaragóig minden – az egypártrendszert idéző, a demokratikus alapjogokat lebontó, a széles társadalmi párbeszéd helyett az állami/egyházi mindenbe-beleugatás módszerével operáló – érdekelt és haszonélvező azon munkálkodik, hogy bebizonyítsa, az aljas migránsoknál is jóval veszélyesebb ellenség tör erre a kicsiny országra. Ez az ellenség valahogy beférkőzött határokon belülre, beépült, elszaporodott és most az ország, a magyar emberek vérét szívja, miközben igyekszik a lehető legtöbb kárt okozni ennek a félázsiai, unortodox, illiberális, lépten-nyomon tiszteletet követelő, kivételes és kiválasztott nemzetnek.

Az ellenség pedig nem más, mint az ország kétharmada. Tehát mindazok, akik nem Orbanisztánban képzelik el a jövőjüket, akik nem nézik szó nélkül, hogy a politika örve alatt kiépült maffia immáron a dinasztia-alapítás fázisában tart, vagy egyszerűen csak egy normális országban akarnának élni, ahol demokrácia és működő piacgazdaság van. Ők tehát – pontosabban nem ők, hanem mi – vagyunk az árulók, aljas tetvedékek, paraziták és a legfrissebb szakértői elemzés értelmében: kémek is.

Orbánék eddig sem nagyon válogattak az eszközökben és most, hogy büdösödik a helyzet, még gátlástalanabbak lettek. Mert minden tompultsága ellenére is kezd gyanakodni a társadalom, hogy valami talán nem stimmel mégse és a lánglelkű vezér talán nem az önzetlen hazaszeretet jegyében harácsol össze minden mozdíthatót. Többekben ott mocorog a gyanú, hogy Mészáros Lőrinc talán nem lett olyan zseniális üzletember hirtelen, talán Orbán Ráhel sem okosabb, mint Kis Mari, vagy Nagy Feri, hanem a papa pozícióját kihasználva áll olyan nagyon stabilan a család. Lehetséges, hogy az Orbán apuka sem a maga eszétől milliomos, hogy a miniszterek elnökének felesége sem a megspórolt konyhapénzből vásárolgat szőlőbirtokokat, földeket, ezt-azt. És akkor ez még csak kimondottan az uralkodó dinasztia és szó sem esett a Matolcsy jegybankelnök beosztottjaként dolgozó legfőbb ügyész feleségről, sem a minden rokon lakjon jól projekt keretében létrejött hálózatról, amelyben mindenki mindenkinek vagy rokona, vagy boldog őse és egy igen szűk kör telepedett rá a döntéshozásra, valamint a pénzcsapokra. Kövér Lászlótól kezdve Matolcsy Györgyön keresztül Áder, Polt Péter és még hosszan lehetne sorolni, ki mindenki rokonsága, házastársa, unokatestvére bukkan fel a moslékosdézsa pereménél.

A jelenlegi kormánynak sikerült teljes mértékben legalizálni a korrupciót, azt köbre emelni és kifényesíteni. Nálunk a korrupció tulajdonképpen államvallás. Legális, törvényerőre emelt, nyílt, jól látható.

Tehát ők, az újgazdagok és a nekik szurkoló szektatagok ennek az országnak a jogos urai és örökösei, mindenki más – speciel az elsöprő többség – pedig ellenség. Mindenféle szemét, mint például baloldaliak, liberálisok, baloldali liberálisok, liberális baloldaliak, filozófusok, értelmiségiek, művészek és egyéb élősködők, akik nagyjából 120 százalékban zsidók is és mint olyanok, feltétlenül migráns simogatók, valamint hazaárulók. Újabban ilyen ellenséges haderő lett a pedagógusok többsége is.

Úgy nézem, közben szintet lépett az orbanisztika, amennyiben nemzeti kémünk, a kormány által hol felemelt, hol lepottyantott Földi László most éppen az emelőkosárban ücsörögve jól rálát a társadalomra és felfedezte az országrontással erősen elfoglalt idegen ügynököket. Nevet is adott nekik: „civil kémek”. Idézem Földi mestert, mert csak hiteles forrásból ér valamit a szennyvíz:

„Civil a civil ellen, civil gondok felvetésével. Idegenkezűségnek, nyomásgyakorlásnak, beavatkozásnak egy szuverén ország életébe látható nyoma sincs. Csupán a problémák tematizálása, folyamatos kommunikálása, látszólagos spontán szerveződések életben tartása folyik. Végső soron pedig nem más, mint az emberek érdekeinek maximalizálása zajlik. Egyszerűen fogalmazva a demokrácia kicselezése, a demokrácia alapértékeire támaszkodva. Mert nincs ebben semmi törvénytelen, ahogy nem törvénytelen a „civil kémek” játéktere sem. Legfeljebb a célkeresztbe került ember, vállalat, esetleg egy ország válik védtelenné, ha nem elég óvatos.

Ínyenceknek itt az egész cikk.

Az a baj Földivel, hogy távolról sem annyira okos, amennyire ő azt gondolja önmagáról, ellenben annyira agyafúrtan igyekszik fogalmazni, hogy azt a korlátozott képességű szektatagok (akiknek ez az üzenet szól), garantáltan nem fogják megérteni. Aki pedig megérti ezt a kacifántos eszmefuttatást, annak magától van annyi esze, hogy átlássa a maffia működését és a manipuláció igen durva szándékát, tehát eszébe se jut bevenni ezt a maszlagot.

Ettől függetlenül szép próbálkozás volt Földi részéről, csak majd szólni kell az előrágó-brigádoknak, a közpénzből propagandagyárak szorgos melósainak, hogy habonyra fordított rövidke cikkek formájában kezdjék bombázni a vigyázzban álló egy biteket.

Hajrá, fiúk!

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.