Április 17,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ünnepi ökölrázás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Összeszerelték – úgy, ahogy – az ország többségi tulajdonosát, elkiabálta az ünnepi beszédét. Természetesen papírból, heves rángatózás közepette. Nem mondott semmit, amit igen, az igen távol állt az igazságtól, de ez semennyire nem szokatlan jelenség. Megtudhattuk, Putyin valami nyugati libsi lehet, merthogy azok robbantották ki a háborút Orbán szerint. Mindjárt ezután elmesélte, hogy mi vertük ki a törököket, osztrákokat, oroszokat, bontottuk le a berlini falat, és most elfoglaljuk – mármint ő foglalja el természetesen – Brüsszelt. Forradalom lesz, az év elején még egyedül volt ő, év végére többségben. Szóval elfoglalja Brüsszelt, mindenkit szívesen lát, kivéve az ellenzéket. Nekik nem lesz helyük és nem lesz jövőjük. Az ő sorsuk az árulók sorsa, arra sajnos nem tért ki, hogy konkrétan kivégezteti őket (minket?), vagy elég lesz az állampolgárságtól való megfosztás és a száműzetés. Gondolom, majd beveszi a gyógyszereket, amiket reggel elsumákolt, aztán átgondolja, mi a legmegfelelőbb módja a bosszúnak. Addig is mindenkit arra buzdított, hogy rá szavazzanak az EP választáson, mert az ország jövője ezen múlik. Igazán szép nemzeti ünnep volt megint. Ja, nem ide.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.