Június 22,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Szereptévesztés-osztó dívány

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,920,462 forint, még hiányzik 1,079,538 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szóval a miniszterek elnöke eligazította az új helytartóit. Jól is tette. Ha már vármegyék és főispánok vannak, kell egy hűbérúr is, aki fogja a gyeplőt. Lehetőleg a várban kell ezt előadni, mert az ősi magyar szokás. Az külön kedves a miniszterek elnökétől, a hadak urától és minden magyarok uralkodójától, hogy felhívta a frissen sült főispánok figyelmét arra, hogy tegyenek úgy, mintha nem főnökei, hanem partnerei lennének az alattvalóknak. Szép elképzelés ez, különösen, ha nem feledkezünk el arról sem, hogy Orbán Viktort is mi fizetjük (most hagyjuk a rokonságot), a mi pénzünkből pöffeszkedik a Karmelita kolostorban és mindenhol, ahol csak pöffeszkedni szokott – tehát mindenhol, mert a pöffeszkedés a létformája neki -, ahogy mi fizetjük a főispánnak nevezett innovációkat is. Magyarul mi vagyunk a munkáltatók, máshogy fogalmazva az ő főnökeik. És nem fordítva. (link kommentben)

Megbeszélést tartott az újonnan kinevezett főispánokkal, a Csongrád-Csanád vármegyei Salgó Lászlóval és a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban hétfő reggel – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

    Az eligazításon részt vett Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és György István területi közigazgatásért felelős államtitkár is.
    A miniszterelnök szerint kormánya már sokszor bebizonyította, hogy nehéz időkben is képes kezelni a kihívásokat, most is mindent megtesznek családok, a munkahelyek és a gazdaság védelme érdekében.
    A főispánok ugyan egy hivatalt vezetnek, de nem hatósági attitűdre van szükségük, hanem partnerségi szellemben kell az emberek és ügyeik felé fordulniuk – idézte a kormányfő szavait Havasi Bertalan. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.