Június 21,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Szerencsére már megint nincsen baj

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,920,462 forint, még hiányzik 1,079,538 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mindenki nyugodjon meg szépen, már megint a ballibsi média hazudik. Van elég nővér és ha holnap kiderül, hogy mégsem, addigra úgyis elfelejti mindenki a cáfolatot. Így szokott lenni, nem? De.

Az ajkai Magyar Imre Kórház intenzív osztályán folyamatos és zavartalan a betegellátás

A ma reggeli hír – miszerint minden ápoló felmondott az ajkai Magyar Imre Kórház intenzív osztályán – valótlan állításokat tartalmaz. 
Az intenzív osztály nővér állománya biztosított, a betegellátás zavartalan és folyamatos.

Kiadó: Állami Egészségügyi Ellátó Központ (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.