Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Piaci rés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Budapestről készült imázsfilm hatására már a forgatást követő első öt napban 40 százalékkal nőtt az Egyesült Államokból és az Egyesült Arab Emírségekből érkezett előfoglalások száma – mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a Tv2 Mokka című műsorában pénteken reggel.

Könnyid László kiemelte, a kampány óta eltelt egy hónapban 150 ezres többlet jelentkezett a vendégéjszakák számában. Ráadásul az influenszerfilm az őszi és a téli időszakban egyaránt hoz majd vendéget Budapestre és így Magyarországra.

Az MTÜ vezérigazgatója a nemzetközi influenszerekkel készített imázsfilmről közölte, 14 országból 50 tartalomgyártót hoztak Magyarországra. Ők három napig Budapest több mint 50 ikonikus helyszínéről posztoltak, ezáltal egy nagyon masszív tartalom került fel Budapestről és Magyarországról a digitális térbe. Mindez egy grandiózus filmforgatássá fejlődött, hiszen a három nap alatt Budapesten több mint 30 órányi nyersanyagot forgattak le, ebből készült el egy nagy imázsfilm Budapestről, amely megmutatja azt „a fantasztikus energiát, amit a főváros kínál az ide látogatóknak” – fogalmazott Könnyid László.

Hozzátette, az influenszerek a Budapestről gyártott tartalmakkal 150 országba 340 millió emberhez jutottak el. „Nincs olyan médiamegoldás ma, amellyel hasonló volumenű elérést lehet biztosítani” – mondta az MTÜ vezérigazgatója.

Arra a kérdésre pedig, hogy lehet-e influenszerekkel marketinget építeni Könnyid László hangsúlyozta, hogy csak az Egyesült Államokból érkezetteknek 75 millió követője van. A Z generáció – amely a következő évtizedben nagy számban fog utazni – 84 százaléka azt mondja, hisz az influenszereknek, 40 százalékuknál pedig befolyásolja az utazási döntést, hogy milyen tartalmat látnak. Hozzátette: Amerikában már léteznek olyan fejlesztések, amelyekkel az influenszer által bemutatott utat telefonról akár le is lehet foglalni. (MTI)

Éljen tehát Orbán Ráhel, aki a friss, fiatalos látásmódjával, és kapcsolataival kihúzza a szarból az apja által vezetett országot! Nem volt kidobott pénz, amit erre a filmre elköltöttek, mert jönnek fehér lovat sétáltatni a gazdag aranyifjak, bizonyára megtöltik Mészáros és Tiborcz szállodáit és kastélyait, tehát az ország feltétlenül profitálni fog a dologból. A magyar fiatalok pedig láthatnak majd olyan korukbelieket, akik meg tudják fizetni a luxust, amit ők a fizetésükből a büdös életben sem. Mármint a budapesti magyar fiatalok láthatják, mert ahhoz, hogy a falvakban élők is láthassanak gazdag turistákat, kalandtúrákat kellene szervezni. Lehetőleg lovaskocsival – sok út autóval alig járható – kellene körbehurcolni a kalandvágyó milliomosokat, és rájuk bízni, hogyan szereznek maguknak ételt, vagy akár csak ivóvizet egy olyan faluban, ahol sem bolt, sem utcai kút nincs. Ez komoly piaci rés, érdemes lenne rárepülni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.