Június 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Persze hogy megvédik. Meg hát!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,873,430 forint, még hiányzik 1,126,570 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kijöttek az Eurostat friss, augusztusra vonatkozó adatai, amelyek szerint majdnem két és félszer akkora a magyar infláció, mint az EU-átlag, vagyis lassan egy éve sehol máshol nem drágul olyan brutális mértékben az élet, mint Magyarországon, vagyis szinte lószart sem ért az állítólag a pártközpontban beadott vakcina, valamint a harcászati pszichózisban szenvedő miniszterelnök egyéb beavatkozásai, a fülön csípéstől és az üstökön ragadástól a letörésen át a lebirkózásig. Úgyhogy az egzisztenciális bizonytalanságba taszított, érdemi intézkedések helyett propagandával zsibbasztott mimagyarok szórakoztatása céljából feladták Hollik Istvánra a kockás inget és előrángatták, hogy nézzen okosan a kamerába és mondja azt, hogy

a Fidesz mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megvédje a magyar emberek biztonságát.

Az MTI azt írja: így reagált a kormánypárt kommunikációs igazgatója kedden a kabinet hivatalos Facebook-oldalán megjelent videóra, amelyen az látható, hogy az illegális bevándorlók milyen módszerekkel, eszközökkel próbálnak átjutni a déli határzáron. Hát ahhoz képest, hogy szerintem egy lassan tíz nappal ezelőtti videóról van szó, igazán szép teljesítmény ez a gyorsreagálás Holliktól, aki BRUTÁLISNAK nevezte a felvételeket és egy, a Magyar Nemzetben vadhajnalban megjelent pánikkeltő cikkreA szervezett, agresszív migránsbandák felfegyverkezve, bontóeszközökkel érkeznek (Sokkoló felvételek) – hivatkozva, azt lényegében visszaöklendezve azt mondta: a déli határkerítést ostromló embercsempészek és illegális bevándorlók egyre agresszívabbak, támadó fegyvereket használnak, sőt a saját maguk által készített videókon még kérkednek is azzal, hogyan próbálnak átjutni a kerítésen.

A saját maga hatása alá kerülve borzongó beszélő fej ezután rátért a lényegre: ha ehhez hozzávesszük azt is, hogy az elmúlt napokban számolatlanul szállították az embercsempészek Lampedusa szigetére a bevándorlókat, akkor a helyzet súlyossága megközelíti a 2015-ben megtapasztalt migránsáradatot. Nem kérdés, hogy semmi nem jönne jobban a kormányozni legalább nem tudó korrupt állampártnak, mint egy hatalmas káosszal járó migránsáradat, de amíg erre várnak, addig sem tétlenkednek, bár egyelőre beérik Ursula von der Leyen bizottsági elnök gyepálásával. Aki a minap tízpontos akciótervet hirdetett meg az ILLEGÁLIS bevándorlás megfékezésére, amely sok más mellett (úgy mint az embercsempészek elleni határozott fellépés, vagy az uniós határőrség megerősítése) azt a javaslatot is tartalmazza, hogy a Lampedusára eljutott embereket – főként a nőket és a kiskorúakat (!!!) – szállítsák el más uniós tagállamokba az ÖNKÉNTES szolidaritási mechanizmus keretében. Hollik ezt így dekódolta a hülyének nézett híveinek:

Ursula Von der Leyennek, az Európai Bizottság elnökének legújabb, KÖTELEZŐ elosztásról szóló javaslata „ezeket az agresszív illegális migránsokat” akarja szétosztani a tagállamok között, Magyarországot is arra kényszerítve, hogy az ország területén „migránsgettókat” hozzon létre. Ez a javaslat súlyosan sérti, veszélyezteti Európa biztonságát, és önmagában is további meghívót jelent a bevándorlók számára. „Ezért Brüsszel őrült javaslatára továbbra is határozottan nemet kell mondanunk, és mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megvédjük a magyar emberek biztonságát.” Magyarország eddig is ezt tette, hiszen idén több mint százezer illegális bevándorlót fordított vissza a déli határkerítésnél. (via MTI)

Hogy ne rágás nélkül nyeljük le a mócsingos hazugságokat:

1) Hollik és bandája változatlanul nem óhajt/képes kormányozni, a súlyos gazdasági problémákat megoldani, ezért jön az újramelegített migránsozás, amitől azt remélik (nem alaptalanul), hogy tompítja az össznépi gyomorkorgás kínzó érzését.

2) Az önkéntes szolidaritási mechanizmus, amint a neve is mutatja, önkéntes, nem kötelező.

3) Annak a kormánynak a kockás inges beszélő feje habzik a déli határkerítést ostromló, egyre agresszívabb embercsempészek ténykedéseit, amelyik nyár elején több száz elítélt bűnöző embercsempészt szabadított rá Európára, ami miatt az Európai Bizottság, amelyet Hollik azzal vádol, hogy migránsgettókat akar az országba telepíteni, eljárást indított Magyarország ellen. Tehát miután Hollik és bandája kifogyott mindenki pénzéből, és erre hivatkozva szélnek eresztett sok száz agresszív embercsempészt (emiatt nem mellesleg az osztrák külügyminiszter bekérette az állampárt bécsi nagykövetét), akikről Gulyás azt mondta, fogalmuk nincs, hol lehetnek, most majd jól megvédik tőlük a magyar emberek biztonságát.

4) Ilyen alávaló, aljas, az embereket egysejtűeknek néző, semmibe vevő kormány nem sűrűn taposott az ország nyakán. És persze hogy megvédik. Meg hát!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.