Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Nyugi van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Huszonegyezer levél nyugtatót találtak egy montenegrói rendszámú kisteherautóban elrejtve a pénzügyőrök Röszkén – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

A közlemény szerint egy belépésre jelentkező furgonban a montenegrói sofőr és szerb utasa két tükörborítású komódot szállított. A pénzügyőrök röntgennel ellenőrizték a bútorokat, majd az eltérő színárnyalatok láttán tételesen átvizsgálták a szekrényeket.

A bútorok belső részéből több mint 21 ezer levél – a közreadott képek szerint szorongásoldó, nyugtató-altató, izomlazító hatású – gyógyszer került elő.

A pénzügyőrök a sofőr és utasa ellen feljelentést tettek Magyarországon nem engedélyezett gyógyszerkészítmény indokolatlan mennyiségű behozatalával elkövetett gyógyszerhamisítás gyanúja miatt. (MTI)

Oké, de mi történik a gyógyszerekkel? Ha már nem volt pénz a választások előtt hangulatjavító baksisosztásra, és miután az országlakók helyzete nem javul, de várhatóan sokat fog romlani, mert akármit hazudik ártunk és ormányunk, megszorításokra lesz szükség, hogy elkerüljük a csődöt, legalább a nyugtatókat, szorongásgátlókat ki lehetne osztani az embereknek. Sőt, még kellene hozzá szerezni. Legalább pár órára normális ország benyomását kelthetnénk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.