Április 13,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem a dollárbaloldal, hanem a rubeljobboldal

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,181,494 forint, még hiányzik 818,506 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha hétvége, akkor Hollik István és az ő lejárt szavatosságú gumicsontjai vannak soron. Dollárbaloldal meg minden. Úgy fest, változatlanul pánik van a Karmelitában, mert megint felmelegítették a baloldalháborúbaakarjasodorniazországot– címen régebben kétharmadot érő kórusművet. Mi van, úgy állnak a számok? Vagy egyszerűen semmi más ötlet nincs? Kiszáradt a zsenikút? Ha már háború meg támogatás! Engem például érdekelne, mi ezzel a helyzet:

Két év alatt 564 milliárd forint kár érte Magyarországot, amiért az Orbán-kormány a tőzsde helyett Putyintól veszi a gázt (Népszava)

Mert az én szerény értelmezésemben ez azt jelenti, hogy vagy síkhülye kormányunk van, amelyik a hozzá nem értésével két év alatt ilyen bődületes kárt okozott az országnak – és itt nem kell jönni a rezsicsökkentéssel, mert ezt a plusz költséget a cégeken szedi be a kormány, a cégek pedig kénytelenek beépíteni az áraikba, tehát a végén a rezsicsökivel hülyére zsibbasztott polgár fizeti meg, legfeljebb nem mindenki fogja fel az agyával. És azzal sem kell jönni, hogy hazudik a média, mert a KSH adatait dolgozták fel -, vagy valakinek nagyon megéri a dolog, mert visszakap némi apanázst az oroszoktól, vagy pedig az Orbán-kormány így támogatja a háborút, azon belül is konkrétan Putyint. Mert ebből a pénzből fegyver lesz, lőszer lesz és ukrán férfiak, nők, gyerekek fizetnek érte az életükkel. Szóval a magam részéről ívesen teszek Gyurcsányékra, a dollárokra és minden hasonló terelési kísérletre, arról kellene beszélgetni, hogy a kormány alkalmatlan, korrupt, vagy háborúpárti. Szerintem.

A „dollárbaloldal” ismét lebukott: 2022-óta folyamatosan azt hangoztatják, hogy nem érkezett hozzájuk külföldről pénz a kampányban, most megint kiderült, hogy hazudtak – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Hollik István azt mondta, hogy most  éppen a „Soros-hálózat” buktatta le őket, ugyanis pénteken jelent meg, hogy az Action for Democracy nevű szervezet egy támogató emailben maga írta le, ő a baloldalt, a pártokat támogatta az általa megszerzett pénzből.

„Úgyhogy Gyurcsányék makacs tagadása ellenére immár tény, hogy a baloldalhoz nagy összegben gurultak azok a bizonyos dollárok, így tehát már csak egyetlen, de annál fontosabb kérdés maradt: pontosan mit kért a Soros-hálózat a támogatásért cserébe” – fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy az nyilvánvaló, hogy a milliárdok nincsenek ingyen.

Hollik István szerint a válasz a „dollárbaloldal” elmúlt kétéves tevékenységéből könnyen kiolvasható: „világos, hogy a háborúpárti Soros-hálózat a háború támogatását kérte Gyurcsányéktól”.

A kommunikációs igazgató azt mondta, hogy így történhet meg, hogy a magyar érdeknek és a józan észnek is ellentmondva a „dollárbaloldal” az elmúlt két évben végig a fegyverszállítást és a katonák küldését javasolta és a háború folytatása mellett érvelt. Hozzátette, hogy ez most, amikor Európai vezetők már a nyilvánosság előtt is katonák Ukrajnába küldését javasolják, konkrét veszélyt jelent és kockára teszi a magyar biztonságot.

„Ezért azt követeljük, Gyurcsányék hiába erre kaptak utasítást, azonnal hagyjanak fel a háborúpárti politikájukkal és ne akarják Magyarországot belerángatni ebbe a konfliktusba” – hangsúlyozta Hollik István. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.