Június 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nagyképűsködik, mint mindig

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,749,432 forint, még hiányzik 1,250,568 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egyeztetés Európa legnagyobb iparvállalatainak vezetőivel. A magyar EU-elnökség alatt nem lehet kisebb célunk, mint berúgni az európai gazdaság motorját! 💪 (Facebook/Orbán Viktor)

Az igen! A választások után meg is szűnt a háború varázsütésre, pedig sem Orbán Viktornak, sem a szélsőjobbnak nem sikerült elfoglalni Brüsszelt. Tegnap még az életünket féltette a csúti, ma meg már be akar rúgni. Ami az ő magánügye, bár gyógyszerre állítólag nem annyira praktikus inni, mert fura tünetei lehetnek tőle az embernek. Holott már az is komolyabb bajt jelez, hogy annak az országnak a kormányzója akarja Európa gazdaságát beindítani, aki a magyar gazdaságot már rommá indította, és sikerült a második legnyomorúságosabb országgá pusztítani az országot, és még csak most jön a java. Mert a költségvetés nincsen annyira jó helyzetben, miután már sikerült túllépni az éves hiánycélon és az év fele még előttünk van, ráadásul a nagy remények, hogy majd a kínai akkugyárak borítják virágba az országot, szintén erősen döglődésnek indultak. Ezek után nem kellene piszkálgatni más tagállamok gazdaságát – merthogy az uniónak nincs gazdasága, csak az országoknak -, de szerencsére ehhez sem joga, sem lehetősége nincs is a nagyotmondóművésznek. Nagyképűsködik, mint mindig.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.