Június 19,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Mivel tetszik fenyegetni?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,873,430 forint, még hiányzik 1,126,570 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kivételesen nem MTI hírt hoztam rövid gondolatébresztőnek, hanem egy Novák Katalin idézetet. Értem én, hogy a Sándor-palota lakója annak örül, aminek örülnie kell, de nekem speciel jobban tetszene, ha állami, az egyházaktól mentes óvodák is épülnének és megújulnának – pontosabban közpénzből csak azok -, azt meg kimondottan ijesztőnek találom, hogy Novák szerint az igazi építkezés most kezdődik. Mivel fenyeget a függetlenség megtestesítője? Hamarosan már kötelező is lesz vallásosnak lenni? (link kommentben)

“Jövőt építünk” – országos református óvodaprogram zárás és hálaadó istentisztelet Kunszentmiklóson.
Istentiszteleten adtunk hálát a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programjának sikeres befejezéséért. Hálát adtunk 66 új vagy megújult református óvodáért, köztük a kunszentmiklósi Áldás Óvodáért, valamint azért, hogy van kinek óvodát építeni.
De hálát adtunk azért is, hogy Magyarországon a keresztény hitet szabadon lehet megélni, ami pedig versenyelőnyt jelent. Az óvodaépületek elkészültek, de a munka java meg hátra van, az igazi építkezés még most kezdődik. (Novák Katalin)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.