Június 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Miért?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,749,432 forint, még hiányzik 1,250,568 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hortobágy, 2024. június 9. Garai János csikós készül leadni szavazatát az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a hortobágyi községházában kialakított szavazókörben 2024. június 9-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Mint látható, most nem MTI hírt hoztam, csak egy fotót. És egy kérdést. Miért kell ez? A név szerint ismert úr valóban ebben a szerelésben őrzi, tereli a lovakat a Hortobágyon? Az MTI fotósa pedig merő véletlenségből pont ott ücsörgött a hortobágyi községházán, hátha bejön valami érdekes téma? Délibáb, gémeskút, árvalányhaj? A hagyományokat szerintem így nem megőrizni, hanem nevetségessé tenni lehet csak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.