Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi a baj?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kivételesen nem hoztam MTI hírt, mert az az érdekes, hogy mi NEM jelent meg. Gyakorlatilag semmi, aminek pedig ott kellene lennie két hónappal az önkormányzati- és EP választások előtt. Máskor is persze, de most kimondottan. Ehhez képest a Kínában dolgozó külföldi tudósítók nyomorú helyzetétől kezdve a breaktánc olimpiai selejtezőjén át egészen odáig, hogy késnek a vonatok a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon, mert Kiscséripuszta és Lepsény között meghibásodott a biztosítóberendezés, mindenről értesülhetünk. Arról nem nagyon esik szó, hogy hol van és mit csinál Orbán Viktor – nem oly régen még arról is volt fotóval ékes beszámoló, ha ölébe vette valamelyik unokáját -, nem tudunk arról sem, milyen programmal indulnak a fideszes jelöltek a választásokon. Sőt, még a háború és Brüsszel ellen sem harcolnak a nertársak. Leginkább lapítanak, még Szijjártó Péter is csak Kecskemétig jutott el, holott ilyenkor már a bolygó túloldalán szokott kocogni. Talán csak nem akadozik a hatalmi gépezet? Ennyire megrázó volt a szombaton utcára sétáló tömeg? Hiszen nem is szedték fel a macskaköveket, mint a csőcselék szokta, autókat sem borogattak, nem is gyújtottak fel egyet sem, a túrórudi-automaták is sértetlenek maradtam, akkor meg mi a baj?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.