Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Keresd a furát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma nem MTI hírt hoztam, hanem két fotót. A felvételek ugyanazon a napon, ugyanott készültek, néhány perc eltéréssel. Az első, a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnököt (b) fogadja Varga Mihály pénzügyminiszter a Gazdaságvédelmi Operatív Törzs ülése előtt Budapesten 2020. szeptember 19-én. A második felvétel egy kicsit később, az ülés helyszínén készült. Csak nekem van egy olyan érzésem, hogy a két kép között van néhány apró eltérés, vagy másnak is?

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.