Április 17,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jó, hogy Gyurcsány, de mi a miniszterné programja?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Összenő ami összetartozik, a DK, az MSZP és a Párbeszéd újabb stratégiai együttműködési megállapodást kötött – fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebookon pénteken közzétett videójában.

    Szentkirályi Alexandra szerint az ellenzéki pártok megállapodása azt jelenti, „Gyurcsányék már nem is titkolják, hogy valójában ők irányítják a városházát és a főpolgármestert”.
    Ők hozták az elmúlt években Budapestet csődközeli helyzetbe, és most azt ígérik, ha rajtuk múlik, ez így is marad – mutatott rá a kormánypártok főpolgármester-jelöltje.
    Szentkirályi Alexandra szerint „megtalálta a zsák a foltját”. A megállapodásuk hosszú távra szól: közös európai parlamenti lista, közös fővárosi önkormányzati lista, közös jelöltek és 2026-ban közös miniszterelnök-jelölt – tette hozzá.
    „Ezt már jól ismerjük” – mondta, rámutatva arra, hogy ma Gyurcsány Ferencnek van főpolgármestere, a budapestieknek nincsen.
    Ezért kell változás Budapesten! – jelentette ki Szentkirályi Alexandra. (MTI)

Mondom én, hogy szétesett a propagandagépezet. Az külön vicces, amikor a Szalay-Bobrovniczky üzleti vállalkozás egyik résztulajdonosa – meg kellene kérdezni Varga Judittól, melyik családtag van saját jogon a húsosfazék mellett, és melyik azért, mert férje, felesége, testvére a másiknak – azzal kampányol, hogy a másik kivel fog össze és kivel nem. Gyurcsány már elkopott, szerintem nem jó mumusnak. Értem én, hogy mégse jöhetnek azzal, hogy Soros György a tényleges főpolgármester, más ötlet meg nincs. Talán célszerű lenne azzal kampányolni őnagyságának, hogy mit tenne a fővárosért, hogyan képzeli el a jövőt abban az esetben, ha őt választanák az ott élő emberek. Ja, hogy erre nincsen ötlet? Hogy nem erről szól a dolog, hanem arról, hogy ne Karácsony legyen, hanem egy fideszes? Akkor nem szóltam egy szót sem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.