Június 13,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ijedtünkben nem álltunk az igazság útjába

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 630,068 forint, még hiányzik 2,369,932 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ezt a közleményt nem lehet semmivel sem felülmúlni. Ez a közlemény egyrészt hibátlan (a helyesírási hibákat is csak azért hagytuk benne, hogy ne legyen annyira tökéletes), másrészt nem lehet vele vitatkozni sem. Mi most kötelességünket teljesítjük, amikor teret adunk ekkora bölcsességnek, nem kis részben annak is köszönhető persze a döntésünk, hogy betojtunk. Nagyon nem szeretnénk, ha a reális zöldek fejbe baszkodnának minket az általuk birtokolt igazsággal.

A Reális Zöldek Klub közleménye

Reális zöld siker! Az igazság vállalása meghozta a sikert. A reális zöldek az igazságot durván és kíméletlenül képviselik. Nem az egyéni véleményüket erőszakolják rá másra, hanem az igazságot.

A reális zöldek saját sikerüknek tekintik, hogy Donald Trump, dicséri Orbán Viktort. A napokban a legolvasottabb amerikai konzervatív hírportál, a Breitbart beszámolt arról, hogy Donald Trump elnök a magyar kormányfő erejét és bátorságát méltatta.
Trump győzelmét a Orbán Viktor miniszterelnök és a reális zöldek látták előre. Orbán Viktor a Bálványosi Szabadegyetemen tartott beszédében beállt Donald Trump republikánus jelölt mögé. A reális zöldek pedig azért, mert Trump elnökjelölt felismerte a tudományos igazságot, a klímaváltozást nem az ember okozza, a széndioxid nem a „Lucifer bűze”,
A jó szándékú és tiszteletreméltó Áder János köztársasági elnök úr, Al- Gore által terjesztett tudománytalan klíma-hisztéria terjesztése szolgálatába állt.   
A média a politika megrendelésére az igazságot kereső vitákból reális zöldeket kizárja, a reális zöldeknek nem ad lehetőséget az igazság mellett síkra szállni, ebből a nemzetnek csak kára származik.
Akinek igaza van, nem lehet félénk. Annak bizakodónak és önérzetesnek kell lennie, támadólag is fel kell lépnie az igazság ellenségeivel szemben. Ez a kötelesség együtt jár az igazság birtoklásával. Az ilyen szerep minden nemes lelkű emberre kötelező, és a hazaszeretnek is, elengedhetetlen feltétele

Juhos László, elnök

(MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.