Június 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Így kell hülyének nézni a saját szekértábort

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,749,432 forint, még hiányzik 1,250,568 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szentkirályi Alexandra visszalép a főpolgármester-jelöltségtől, és támogatóit arra kéri, szavazzanak Vitézy Dávidra. A Fidesz-KDNP jelöltje ezt pénteken reggel jelentette be közösségi oldalán.

„Számomra továbbra is az a legfontosabb, hogy Gyurcsány és Karácsony távozzanak a város éléről. Ezért, utat adva a változásnak, elállok a főpolgármester-jelöltségtől és a Fidesz fővárosi listavezetőjeként folytatom a kampányt” – írta bejegyzésében Szentkirályi Alexandra.

A kormánypárti politikus posztjában arra kérte minden támogatóját, hogy a főpolgármesteri szavazólapon Vitézy Dávidra, a listás szavazólapon pedig a Fidesz-KDNP listájára szavazzon.

„Így lehetséges a változás, így lehetséges a győzelem. Június 9-én zavarjuk el Gyurcsányt és Karácsonyt a Városházáról!” – írta. (MTI)

Hogy is van? Ha valami úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, az nem más, mint egy kacsa. Két fideszes indult Karácsony ellen, eddig hazudoztak erről, most kénytelenek vízre bocsátani a kacsájukat. Abban azért kételkedem, hogy a nem éppen túliskolázott fideszes keménymag ilyen rövid idő alatt meg fogja érteni, hogy mi van, kire kell szavaznia és miért. De persze sok szerencsét nekik, valamint a győzelem szélén álló, bokrétákkal elhalmozott Alexandrának is, aki elvállalta a következő bukott fideszes női politikus szerepét. Szép volt! Így kell hülyének nézni a saját szekértábort. Remélem, meghálálják.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.