Április 17,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hol a főnök?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Most nem hoztam semmilyen hírt, csupán egy kérdést. Hová tűnt Orbán Viktor? Négy napja gyakorlatilag semmit nem tudni róla – igaz, előtte is hosszasan bujdokolt, amikor kirugdalta a csibéket a pixisből -, az ünnepi gagyi szavalatot felolvasta, aztán azzal a lendülettel el is tűnt. Pedig most kellene zizegnie, gyereket simogatni, kutyát vakargatni, húsvéti sonkát fényesíteni, hiszen meg kell nyugtatni a híveket. Őket pedig úgy lehet megnyugtatni, ha látják, a főnök ott van a szeren, erős, nyugodt, vidám és kiegyensúlyozott, hiszen az erő vele van, neki lesz igaza – mert azt tudjuk, hogy Orbánnak nem igaza van, hanem igaza lesz -, amúgy pedig semmi falrengető nem történt. Volt ugyan egy kis ez meg az a gyerekvédelem körül, de az már meg van oldva. Aki nem így látja, az hazaáruló. Természetesen. Van aztán ez a hepciás kis önjelölt próféta, de vele fél kézzel el tud bánni Rogán a rengeteg eszével, tehát nincsen ok az aggodalomra. Akkor pedig tényleg érthetetlen, miért a belga fővárost foglalja el napok óta a vezér, de még azt sem személyesen, hanem időnként feltöltött posztokkal, amiket a penetráns ünnepi gyűlöletbeszédéből ollózgat össze a személyzet. Nyaral? Influenzás? Lehet tippelni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.