Július 22,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Ha Orbán és bandája háborúzni akar, tegyék. Saját pénzből, saját kézzel. Hajrá

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,728,616 forint, még hiányzik 1,271,384 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nyugodalmat. Vagy nyugalmat. A kormány nem tud leállni. Lassítani se. Tolják Sorost ezerrel. Jó. Akkor beszéljünk a valóságról.

Kósa Lajost mosdatja a sikakülönítmány. Hogy nem is volt pénzmozgás. És? Ha én megzsarolok valakit, de nem kapok pénzt mégsem, akkor az nem bűncselekmény? Engem akkor nem büntetnek meg? Ha lopni próbálok, de nem sikerül, akkor nem büntetnek meg? Ha sikkasztani akarok, de hülye vagyok hozzá, akkor az még nem bűncselekmény? Sőt, mást kérdezek. Sukoró esetében volt pénzmozgás? Ért anyagi kár valakit? Meggazdagodott belőle valaki? Elítélték Császy Zsoltot és Tátrai Miklóst? Nincs több kérdésem. Várom a feljelentést Kósa ügyében, aztán a pert és az ítéletet.

A következő ordas hazugság: az ellenzék be akarja költöztetni a migránsokat az üresen álló lakásokba (előtte a laktanyákba), majd azokba a lakásokba is, amelyek nem üresek. Ezzel szemben az van:

Szeged nem menekülteknek, hanem legalább öt éve a városban élő, rászoruló magyar családoknak ad kedvezményes feltételekkel bérbe felújított önkormányzati lakásokat – közölte az önkormányzat pénteken az MTI-vel.

Az önkormányzat közleményében Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatójának sajtótájékoztatójára reagált, ahol a politikus azt mondta, hogy az ellenzékiek bevándorlókat telepítenének az üresen álló lakásokba.
    Az önkormányzat ezzel szemben kifejtette: Szegeden három év alatt 600 önkormányzati lakást újítottak fel, hogy rászoruló magyar családoknak segítsenek megfizethető otthonhoz jutni.
    Orbán Viktor mindeközben több mint 20 ezer gazdasági migránst fogadott be. Ráadásul az Orbán-kormány külügyi államtitkárának beismerése szerint, több mint 1300 menekültet is befogadtak, és ezzel messze túlteljesítették a „brüsszeli kvótát” – áll a közleményben.
    Szeged városvezetése arra kéri a Fideszt, hogy a félelemkeltés és a hazudozás helyett inkább arról adjon számot, miért kockáztatja a letelepedési kötvényekkel a magyar emberek biztonságát. Miért engedte be ellenőrizetlenül tízezrével a gazdasági migránsokat, akik között terroristák, bűnözők és ellenséges ügynökök is lehetnek.
    A közlemény szerint Szeged és a város lakói arra várnak választ, ki fogja megfizetni azt a büntetést, amit a kormányfő vejének csalássorozata miatt szabnak majd ki Magyarországra. Azt szeretnénk megtudni, mennyibe került a magyar adófizetőknek a svédországi rénszarvasreptetés. És arra kíváncsiak, hogyan bízhatták a megyei jogú városok fejlesztésének ügyét egy olyan emberre, akiből egy csengeri háztartásbeli asszony is könnyű szerrel bohócot csinál.
    A szegedi önkormányzat vezetése arra kéri a Fideszt, valamint B. Nagy Lászlót és Bartók Csabát, hogy április 8-ig ne hergeljék tovább a város lakóit újabb hazugságokkal. A szegedi emberek biztonsága nem kampányfogás témája – áll a közleményben.
    Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatóján elmondta, ha Soros György jelöltjei nyernek a választásokon április 8-án, akkor megkezdik a bevándorlók betelepítését az üresen álló lakásokba. „Ne legyen semmi kétségünk, hogy ha az ellenzék lehetőséghez jutna, akkor habozás nélkül megkezdenék a betelepítéseket a választásokat követően” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. A politikus hangsúlyozta, különösen igaz ez egy olyan városban mint Szeged, melyet egy közismerten bevándorláspárti baloldali politikus vezet. (MTI)

Várom a rágalmazási pert. Lesz néhány vádlott. És az sem érdekel, ha az illető szóvivő. Neki is van saját akarata, baromságokat nem beszél még utasításra sem az, akinek van gerince. Amúgy sem felmentő körülmény a parancsra tettem.

Itt egy remek kis cikk a puritán miniszterelnökről. Jó, tudom. Aki el tudja olvasni és érti is, az amúgy is tudja. Nem baj. Akkor is ide teszem.

Összefoglalom: nem tört ki a háború, senki nem fenyegeti Magyarországot, elfoglalni se akarja senki. Ezzel szemben a kormány úgy hazudik, mint a szédület és ameddig az egyszerűagyú magyarok birkóznak a nem létező ellenséggel, addig kilopják a szemünket is. Haladéktalanul ki kell nyomozni Kósa Lajos ügyét, sőt, Kósa mama ügyét is, kezdve azzal, hogy egy nyugdíjas bölcsődevezető miből vásárol 80 éves korában disznótelepet. Ki kell nyomozni Tiborcz István gazdagodását, Orbán feleségének földvásárlásait, Semjén vadászgatásait, Lázár vagyonosodását, Rogán kötvénybizniszét, Vajna kaszinómutyiját, Mészáros Lőrinc ügyködéseit, a milliárdokért felépített, de használhatatlan, vagy üresen álló stadionokat, a propagandacélokra használt, de közpénzből fizetett médiát és reggelig sorolhatnám, mit kell kivizsgálni. Erről kell beszélni, mert ez a valóság. Ha Orbán és bandája háborúzni akar, tegyék. Saját pénzből, saját kézzel. Hajrá.

Súlyos másnap

Mi nem elsöprendő szemét, hanem a fájó valóság vagyunk

18.4.8

Fegyverbe

Még néhány szó a külhoniak szavazatáról

Mi legyen velük?

Nooooooormális?

Tejóatyaúristen

Így száll hát sírba a szabadság, tapsvihar közepette

Finita

A nap kommentje Rózától:

 Felháborító, hogy idáig jutottunk, ez a miniszterelnöknek nevezett valaki a magyar nép ellen harcol, elveszi a lehetőségeit, hogy emberi módon élhessenek, és amikor hivatalosan is kiderülnek a lopásai még neki áll feljebb, és fenyegetőzik! Remélem a fideszes szavazok is elgondolkodnak azon, hogy kívánnak-e élni egy polgárháborús országban, mert már ez fog következni!?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.