Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Ha megveszik azt a 10 deka szalámit, akkor hó végén kenyérre telik-e még

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Igazán végtelen öröm látni, hogy létezik még olyan közeg, melyben Orbán Viktor annyira biztonságban érzi magát, hogy nem szükséges 6-8-10 testőr éber jelenléte. Pedig így még a saját hívei közé sem mer menni, de ezek szerint a Magyar Diaszpóra Tanács tagjaiban tökéletesen megbízik. Azt mondjuk nem pontosan értem, hogy a Diaszpóra Tanácsnak mi köze van a szuverenitásvédelmi törvénynek nevezett tervezethez, de biztosan van nekik. Abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy az Ausztráliában, Kanadában és nem tudom hol élő, magyar származású emberek meg fogják őrizni Magyarországot, és gátat szabnak az ide irányuló migrációnak. Arról legfeljebb nem beszélnek, hogy amennyiben az őket befogadó országok – vagy éppen a szülőhazájuk, ha másodgenerációs bevándorlók – is így tettek volna, akkor most nem jól ápolt, elegáns, idősödő hölgyek és urak, a Karmelita kolostor megbecsült vendégei lennének, hanem valószínűleg olcsó kínai melegítőben, plédbe tekeredve számolgatnák az arra a hónapra jutó koszpénzt, és azon töprengenének, ha megveszik azt a 10 deka szalámit, akkor hó végén kenyérre telik-e még. (link kommentben)

 Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta a Magyar Diaszpóra Tanács tagjait; köszöntőjében és az azt követő kötetlen beszélgetésen is a Magyarország biztonságát és szuverenitását fenyegető veszélyekről volt szó – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

    A kormányfő szerint az előttünk álló 10-15 év a szuverenitás védelméről fog szólni, nemcsak Magyarországon, hanem a világ számos más térségében is.
    Nagy vita várható az Országgyűlés elé kerülő szuverenitásvédelmi törvényről, de világos tilalmakat kell felállítanunk ahhoz, hogy ne lehessen külföldi pénzzel befolyásolni a magyar választásokat – mondta.
    További feladatként jelölte meg, amelyhez szintén kérte a magyar diaszpórát képviselő küldöttek támogatását, hogy „Magyarországot őrizzük meg a világ egyik legbiztonságosabb államának a mostani háborús, migrációs kihívások közepette is”. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.