Június 21,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Ha el akarják venni a moslékos dézsát, akkor nagyon csúnyán tud morogni őkelme

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,920,462 forint, még hiányzik 1,079,538 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Aki nem tud úszni, az sürgősen tanuljon meg, esetleg kezdjen hajót ácsolni. Ahogy nézem, lesz rá igény hamarosan. Kell a víz a növényeknek, na de nem ennyi. Nálunk már esőerdő kezd növekedni, én pedig penészedésnek indultam. Nézzük, másokkal mi a helyzet.

G. Fodor Gábor becses felesége, akit mostantól Fodor-Horváth Zsófiaként tisztelhet mindenki, aki képes válogatás nélkül bárkit tisztelni, akkora irományt rittyentett az ellenségről, hogy leszakadt a plafon. Sajnos nem a kellő fejre, mert felénk a kórházban a betegekre, az óvodákban a kicsikre és az iskolákban a nagyobbakra szokása rászakadni a plafonnak. Nincs igazság.

Úgy tűnik, miközben rettentőennagyondepláne nyert a Fidesz, képtelenek elviselni, hogy voltak, akik nem rájuk szavaztak. G. Fodorné nagysága abba a körbe tartozik, amelyik nem tudja kiheverni a győzelmet. Hogy mi a bánata valójában, azt én meg nem tudom mondani. Lehet, hogy őt is kirúgja a párt? Szar ügy, de majdcsak csurran némi háztartásra költhető forint. Amúgy is itt az ideje szülni, rendes honleánynak ez kötelessége. Ha meg valaki már kezd kicsúszni a szaporodóképes korból, pláne bele kell húznia. Nem pedig baromságokat irkálni.

 A Momentum szemrebbenés nélkül képes olyan iskolás szintű utópisztikus ígérgetésekre, mint például a „Véget vetünk a szegénységnek!” szlogenek, de talán ennél is aljasabb a DK időseket megtévesztő „egységes európai nyugdíj” hazugsága. Nyilvánvalóan egyik sem lehetséges, de a szavazók naivitását, kétségbeesését vagy Orbán Viktor iránti gyűlöletét ideiglenesen be lehet csatornázni ilyen mézesmadzagokkal.

Akkor ezt rágjuk át kicsit. Mik is az érvek a szegénység felszámolása ellen? Aki nem akarja, hogy legyenek szegények – jelzem, nem arról van szó, hogy vannak jómódúak és kevésbé jómódúak, hanem arról, hogy emberek éheznek, fáznak, nem telik gyógyszerre. Tehát kurvára alapvető dolgokat értünk szegénység alatt, nem azt, hogy nincs lapostévé – az naiv. Ha nem naiv, akkor kétségbeesett. Aztán mitől lehet kétségbeesett az a szegény DK-Momentum szavazó, drágaszép Géfodorné? Nem attól esetleg, hogy bár mindent megtesz, nem issza el, nem szórja el a pénzt, mégis nyomorog? Netán azért, mert öreg, beteg, munkaképtelen és nem kap segítséget? Mert Orbán Viktor volt kedves felszámolni az alapszintű szociális felelősségvállalását is az államnak? És miért gyűlöli valaki Orbán Viktort, azt a szent embert? Netán azért, mert milliárdokat tol az egyháznak, külföldre önti a pénzt, stadionokat építtet, miközben egész falvak vannak munka nélkül, a magyar lakosság harmada – 3,3 millió emberről beszélünk – él létminimum alatt? Sőt, a magyar lakosság 53 százaléka (több mint fele) él társadalmi minimum alatt. Társadalmi minimum alatt azt értjük, hogy szűkösen és szigorú beosztással, de az étel és a fűtés mellett néha belefér egy új ruha, egy mozi, egy könyv. Az ország lakosságának több mint felénél nem fér bele. Nem gáz ez? Miért is kellene szeretni azt a gecit, aki felelős ezért? Nem tetszene szíves elhúzni már a picsába?Köszönöm.

Máris sík ideg vagyok és akkor még nem is meséltem a másik kedvencemről, Szájer József hites feleségéről, Handó Tündéről. Aki olyan törvényt akar megszavaztatni, hogy őt ne lehessen perelni, sem felelősségre vonni, sem számonkérni. Hát csak úgy szelíd szeretettel kérdezem, ki a faszom ez az ember? Még az Amerikai Egyesült Államok elnökét is lehet perelni. Nincs már elég törvények felett álló ebben a szétrohadt országban? Nem lehet perelni, nem közszereplő, törvények felett áll. Ilyenekkel van tele Orbán segge. Az a baj, hogy az ország is ilyenekkel van tele. Márpedig én nem nyugszom, ameddig ezek bíróság elé nem kerülnek. Egytől egyig. Mindegyik. Handó Tünde is. És – mivel én még nem vagyok szenilis – Budai Gyula feljelentőfenomén is. Rá külön gyúrok.

A kormánymaffia új ellensége – a zöldek – lejáratása hazafiúi-honleányi kötelesség lett. A nemzet keresztes költője is teszi a dolgát, amiért fizetik.

…megerősödtek a zöldek – ami a szélsőséges anarchisták és radikálbalosok fedőneve Európa-szerte; az újabb nagy átverés élcsapata, ezek a valóban létező klímaváltozás jelentette fenyegetések átpolitizálói, vámszedői, dögkeselyűi…

Megkapja a magáét a gazdi két másik ellensége, a független média és Manfred Weber is. Miután koszorús-keresztes költőről beszélünk, egy mozdulattal képes ütni a kettőt:

Először is: ezeknek mindenki automatikusan szélsőjobboldali, aki merészel bármilyen néven nevezhető nemzeti identitással rendelkezni. Ebben a cipőben jár az ócska, szürke, gyáva, aljas és pitiáner Manfred Weber is, aki elhitte, ha készségesen odatérdepel a „haladók” elé, és megtagad mindent, ami nemzeti, akkor majd bizottsági elnököt csinálnak belőle. Erősen figyelünk! Tehát nincs itt semmi látnivaló, minden rendben, visszük tovább a boltot, vagyis Európa felszámolását, üzeni a „haladó” sajtó.

Hát nem cuki ez a heves gyűlölet? Amikor bántják a gazdit és el akarják venni – főlegpláne – a moslékos dézsát, akkor nagyon csúnyán tud morogni őkelme. Elmondhatnám, hogy nem automatikusan szélsőjobboldali mindenki. Csak a szélsőjobboldaliak szélsőjobboldaliak, de nyugodtan nevezhetjük őket nácinak is, az rövidebb. Elmondhatnám, de minek.

Megint túlfutottam az összes kereten, be is fejezem. Átmenetileg. Hamarosan folytatjuk, addig is igyekszem kopoltyút növeszteni. Úgy fest, szükség lesz rá.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.