Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Génhibások és normális emberek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A mai, a tegnapi és a holnapi nap kommentje, amihez különösebb kommentárt sincs kedvem hozzáfűzni:

Az az érthetetlen, hogy mért gondolják azok, akik a normálistól – és nem győzöm elégszer hangsúlyozni -, az isteni és a természeti rendtől eltérő módon szeretnek, most maradjunk a szexuális irányultságnál… ilyen van, és én még abba a vitába se mennék bele, hogy akkor most ez génhiba, vagy társadalmilag fölvett magatartás, nem tudom, ők is vitatkoznak rajta. Egyet tudok: miért gondolják azt, hogy nekik – ezzel megverve, vagy megáldva – joguk van olyanná válni, mint a normális ember(ek)? Miért gondolják például azt, hogy joguk van gyermeket nevelni? Mert nincs. Mert szembemegy az isteni és természeti törvényekkel.

Hogy ki mondta és mikor mondta, most is csak annyiban érdekes, hogy a nemzeti, a kétharmaddal a háromharmadot képviselő kormány hivatásos szekértolója büfögte fel, a kormány hivatalos álláspontját közvetítve a tátott szájú, félprimitív rajongótábor legnagyobb örömére.

Az előzményről itt írtunk:

Szemforgató ostobák

A következményektől meg mindenkit őrizzen meg az összes létező isteni és természeti törvény, amit egy maréknyi elmebeteg/politikai kalandor/meggyőződéses, avagy csak egyszerűen jól fizetett szellemi és erkölcsi árvízkárosult kisajátított magának.

Aki szerint szóra sem érdemes, és mint ilyen haszontalanság foglalkozni ezzel az embereket különféle ismérvek alapján dehumanizáló, alacsonyabbrendűnek tekintő, a regnáló kormány hitvallásával tökéletesen egybeeső, szélsőséges jelenséggel, az kizárólag saját felelsségére nézzen körül például ITT, vagy ITT.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.