Június 13,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Futás! A kormány meg akarja védeni a vidéket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 630,068 forint, még hiányzik 2,369,932 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ezt mindenkinek látni kell. Egyúttal örömmel vennénk, ha kedves vidéki olvasóink (mindenki vidéki, aki nem budapesti, ebből eredően a Szalonna egy 100 százalékban vidéki portál) mesélnének nekünk, milyen jó is az élete mostanság a keményen kapáló kisembereknek.

Eleve jó lenne tudni, hogy miért mindig azok szívnak, akik szeretnének a két kezük munkájából megélni. Gondolok itt például az agráriumhoz nagyon értő Torgyán Józsefre, az ő elődeire és utódaira.

Ide kérjük az élménybeszámolókat: [email protected]

A szocialisták elszegényítették a magyar vidéket, leépítették az agráriumot –  Reagálás Harangozó Gábor (MSZP) nyilatkozatára.

Azok a szocialisták beszélnek, akik kormányzásuk alatt hagyták elszegényedni a vidéket, külföldiek kezére játszották a földeket, leépítették a magyar agráriumot, a magyar élelmiszeripart, a családi gazdaságokat és munkanélkülivé tettek egész térségeket.  A szocialistákkal szemben a nemzeti kormány azon dolgozik, hogy a magyar vidék is erősödjön, 2019-ben még több jut az agráriumra, a gazdaságfejlesztésre, a gazdálkodás támogatására. Mindent meg fogunk tenni azért is, hogy Brüsszel ne vehessen el pénzt a magyar gazdáktól, hogy azt a  migránsokra fordítsa. A vidéki nagyvárosok fejlesztését támogató Modern városok program végrehajtása mellett, megkezdődik a Modern falvak program is. Az a célunk, hogy a magyar falvakban is tovább emelkedjen a foglalkoztatás, javuljon a közlekedés, és emelkedjen az oktatási, egészségügyi, kulturális, szabadidős és sportolási lehetőségek színvonala.  

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.