Június 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Felhúzós játék

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,749,432 forint, még hiányzik 1,250,568 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A szombati békemenet legfontosabb célja világossá tenni, hogy most már tényleg a háború és a béke között egyensúlyozunk – jelentette ki a miniszterelnök pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor kiemelte: a legfontosabb, hogy noha sokan állítják – különösen Nyugat-Európában és az általuk fizetett baloldalon -, hogy nincs közvetlen háborús veszély, ki kell mondani, hogy „igenis van”.

A háborús veszélyről pedig azok tudnak nyilatkozni, akik a leginkább fenyegetve érzik magukat, vagyis az emberek, a nép – tette hozzá.

A második dolog, amit világossá kell tennünk, hogy a magyarokban erős a békevágy, és „mi nem hisszük azt, hogy Európa kibírna még egy háborút” – fogalmazott.

Kitért arra is: az európai parlamenti választások előtt egy héttel a békemenet emlékeztethet bennünket arra, hogy mégiscsak az Európai Uniót alapító atyáknak volt igazuk, akik abból indultak ki, hogy Európa nem bír ki még egy háborút.

Az Európai Unió tehát egy békeprojekt, a háború ellen hozták létre, ehhez képest most „maga az Európai Unió megy elől és visz bele bennünket a háborúba”. Ezt is világossá kell tenni – jelentette ki Orbán Viktor. (MTI)

Nincs mese, be kell látni, hogy a propagandafegyver besült, javításra már sem idő, sem mód, a miniszterek elnökének pedig egyetlen kósza gondolat sem fordul meg a fejében jó ideje. Szavalja, amit a szájába rágtak, az égvilágon semmi mondanivalója nincs. Mármint nem az én, vagy a szomszédom, nem 8 millió magyar, de még a saját hívei számára sem. Ugyanazt az unalomig ismételgetett semmitmondást tolja ugyanazokkal a szavakkal, miközben az országot ezer gond feszíti. Nem érdekli senki és semmi, az ország sem, a lakói sem, még a szektatagok sem, egyedül csak a hatalom megtartása a cél. Úgy kapaszkodik Putyin haverjának a háborújába, mint fuldokló a mentőövbe. Gyanítom, már nem is arról van szó, hogy csak a sajátkáknak beszél, és őket nézi hülyének (nem ok nélkül egyébként), hanem idáig amortizálódott ő maga is, a pártpropaganda is. Nem telik többre a szellemi kapacitásból. Ezzel azért nehéz lesz megtartani a hatalmat, ritkán szoktak az emberek egy felhúzós játékot tisztelni, amelyik néhány szó ismételgetésén és pár lépés megtételén kívül semmire nem képes. A búgócsiga sem képes országvezetésre, csak szólok.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.