Április 17,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek megzápultak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A júniusi európai parlamenti és önkormányzati választási küzdelem szellemi síkon is folyik, amelyben a sötétség erői ellen küzdünk – mondta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezető-helyettese szerdán a Tolna vármegyei Kalaznón.

Vejkey Imre a KDNP Ültessünk, hogy élhessünk! elnevezésű faültetési akcióján a kormány nevében köszöntötte a megjelenteket, hangsúlyozva, ez a kormány hisz abban, amit Robert Schuman, az európai integráció úttörője mondott, hogy „Európa keresztény lesz, vagy nem lesz”.

„Tegyünk meg mindent azért, hogy az európai uniós és önkormányzati választásokon újra a világosság erői győzzenek, éppúgy, mint 2022. április 3-án, amikor az országgyűlési választáson az Isten, haza, család hármas igazsága győzött!” – jelentette ki. (MTI)

Próbáltam én találni valami elegánsabb kifejezést, de nem jártam sikerrel. Így marad az első gondolatom: ezek már teljesen megzápultak. Vejkey Imre, az Országgyűlés Igazságügyi bizottságának elnöke elment – pontosabban nyilván elvitette magát, néhány embert foglalkoztatva ezzel a vonulással – a 132 fő lakossal rendelkező Kalaznóra fát ültetni – pontosabban nyilván a helyiek fognak ásni, nem ő -, ahol az jutott neki eszébe a csemeték elültetéséről, hogy a választások szellemi síkon is zajlanak. Kérdés: és még hogyan? Fizikai síkon? Amennyiben igen, első, vagy utolsó vérig? Mert nem mindegy ám. Vejkey úr túlságosan sokat tartózkodhatott Kövér László közelében, mert a sötétség erői ellen akar ő küzdeni. Arról nem szólnak a hírek, hogy volt-e rajta alufólia-sisak, de az sem lenne meglepő, ha igen. Felszólította a falu lakosságát – mind a 132 főt -, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy az EP-választáson és az önkormányzati választáson is a világosság erői győzzenek, ami alatt természetesen a jelenlegi rezsimet kell érteni. Szerintem meg rohadtul érdekes számokat mérhetnek a szondák, ha erre fanyalodik a propaganda, ha még az apróért is ennyire le kell hajolni. Amibe belekerült nekünk Vejkey túrája, plusz ha a képviselő hozzácsapta volna az egyhavi illetményét, és elutalja az önkormányzat kasszájába, szerintem nagyobb sikert aratott volna a faluban. Lehet, hogy ezzel meg is duplázta volna a helyi költségvetést. Mindenki jobban járt volna.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.