Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Ez a NER igazi arca

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,477,250 forint, még hiányzik 1,522,750 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok! Úgy látszik, van megint és újra és újra lejjebb. Pedig még csak kedd van, és még mindig ötöt kell aludni a nagy sorsfordulásig. Aminek érdekében úgy tűnik, le kell menni kutyába. Annál jobban nemigen lehet lemenni kutyába, mint 2019-ben egy önkormányzati választáson miniszterelnöki levéllel megszórni Magyarországot, miszerint vasárnap

arról döntünk, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői legyenek-e a magyar megyéknek, városoknak, falvaknak.

Megértem, hogy egy ilyen valóban minőségi kormányzás után, mint amit Orbán és a Fidesz előadott 2010 óta, nemigen maradt más hátra, mint olcsó krumpli, alamizsna, rezsiutalvány. Nade ez? Egy miniszterelnök leírja, hogy az önkormányzati választáson a bevándorláspártiság vagy bevándorlásellenesség mellett döntünk, ez mindennek a véres legalja. Ha csak onnan nézem, hogy állítólag őfensége kerítése megállította és ezután is megállítja a migránsokat a határon. Na akkor most ez vagy hazugság, vagy hazugság. Mert amennyiben nem hazugság, akkor az a kérdés, hogy azok a bevándorlók, akik ide be se tudnak jönni, mert a Fidesz-kormány megvédte tőlük a magyarembereket, azokat hogyan fogja bármelyik város polgármestere betelepíteni? Pláne úgy, hogy még Pintér Sándor is hangosan és érthetően elmondta, hogy ilyen kompetenciája nincs egy polgármesternek. Úgy értem, sem Botka Lászlónak, sem Borkai Zsoltnak. Nem szándékozom megsértődni a fideszes szavazók helyett, viszont hajlok rá, hogy megsajnáljam őket. Szar látni, hogy a főnökük, az egyélőistenük 40 körüli IQ-ra lőtte be az üzeneteit. Mert aki annál egy kicsivel jobban teljesít szellemileg, abban szerintem felmerül valami halovány kétely. Hogy tudniillik a bevándorlási kérelmeket az idegenrendészetire keresztelt hivatal bírálja el, ebbe a semmilyen színezetű polgármestereknek és önkormányzatoknak semmilyen beleszólásuk nincs, tehát Orbán Viktor írásban is hazudik.

Ámde a kételkedés itt nem annyira menő. Például akkor is zúgolódott és hörgött a Fidesz közpénzből kitartott pártmédiája, amikor a másik oldali, valódi média erőteljes kételyekkel fogadta a világ legjobban fizetett színésznője Tarlós Istvánhoz intézett szavainak tartalmát, amelyek szerint az illető mintha egyenesen dicsérte volna a megafonos városvezetőt. A Bors nevű izé korábbi beszámolójában azt bírta írni, hogy Scarlett Johansson elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul. (…) Az különösen tetszett a színésznőnek, hogy sok fiatalt, kisgyermekes szülőt látott a városban, ami nagyon fontos a jövő szempontjából. Nem minden városban van ez így, ahol élete során forgatott.” A nagy büdös lófaszt. A teljesen nevetségesen és hihetetlenül hangzó szavak természetesen így nem hangzottak el, ezt maga az érintett írta meg közleményében:

… különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint.

Vagyis az egyébként is ipari méretekben hazudozó és valóságot hajlító KESMA, amely egyik végétől a másikig propaganda kesztyűbábnak használta a színésznőt, már megint fejjel állt a turultrágyába. Ami persze semmit nem jelent, majd jól elhallgatják, hogy megint hazudtak, nem baj. Az állítás megragadt a fejekben, a cáfolat már nem fog, vagy el sem jut.

Az viszont már egy kicsivel nagyobb baj, és mindent elmond a szilikonkereszténység zászlóshajóiról Fideszestül, lakájmédiástul, amit a Borkai-ügyben művelnek. Vicces is lehetne, de kicsit sem az. A nagyobbik kormánypárt arra a kérdésre, hogy mennyire egyeztethető össze a győri polgármester ügye a keresztény értékekkel, azt bírta válaszolni: „Az ügy Borkai Zsolt magánéletének része, ezért azt nem kommentáljuk”. Vagyis magánügyekkel nem foglalkoznak, mert már Kósa Lajos is megmondta, hogy a magánügy azért magánügy, mert magánügy. Aha. De ha az ellenzék bármelyik veszélyesebb figurája elszellenti magát, akkor azonnal kitolják a függöny elé a hasbeszélő kommandót, vagy 83 közleményben forgatják a szemüket, hogy mindmeghalunk. Arról viszont nincs véleményük, hogy egy szilikonkeresztény polgármester közpénzekben is érintett prostituáltak társaságában luxushajókázik úgy, hogy az a bizonyos hajó egy hétre annyiba kerül, mint amennyit tavaly két hónap alatt keresett Borkai NER-társ. A kisebbik kormánypárt (ezt hívják KDNP-nek) egy felhőkön átsütő napos illusztrációval kenegeti közben a fekáliát a Facebookon, például emígyen:

Akinek nincs mitől félnie azt nem lehet ijesztgetni.

Akinek van elszámolni valója, azt tőlünk függetlenül el fogják számoltatni.

Nem lehet feladnunk a hitünket, a céljainkat és eredményeinket azért, mert azt mondják, hogy valaki közülünk ezt, vagy azt tette. A közösségben nagy az erő. Mi nagyon-nagy erőt tudtunk összerakni és mozgósítani az elmúlt évtizedben.

Senki nem veheti el ezt tőlünk. 

Hát ez egyenesen csudálatos. Én úgy látom, hogy akinek nincs mitől félnie, az nem menekül esze nélkül és nem bujkál a sajtó elől napok óta. Az válaszol a telefonjára. Akinek nincs mitől félnie, az nem videómonolog formájában magyarázkodik, hebeg és habog, hogy ő megbánta, de kurvára nem lép vissza, és még feljelentést is tesz. Akinek nincs mitől félnie, az nem mondja le a hivatalos programjait a választási kampány hajrájában, hanem kimerészkedik az emberek közé, és belenéz a szemükbe, és azt mondja, hogy ilyen ez a keresztény értékekre, a családok védelmére és támogatására épülő fideszes kurzus. Akinek nincs mitől félnie, az nem mutogat másokra és pláne nem fenyegetőzik büntetőeljárással. Röviden: akinek nincs mitől félnie, az nem Borkai Zsolt. Ja, és még egyszer: bármennyire igyekszik immár napok óta a salakmédia összemosni Borkait Wittinghoff Tamással, a két ügynek semmi köze egymáshoz.

Igen, tudom, hogy közben rendületlenül hízik a NER-oligarchia, Mészárosék például akkor is építenek vasutat, ha nem ők nyerték a Rákos-Hatvan vasútvonal 150 milliárdos felújítási tenderét, csak ne mondja azt senki, hogy Borkai gumicsont. Nem az, tökmindegy, hogy ki mozgatja a szálakat, és hogy milyen motiváció – politikai, üzleti, magánéleti – áll a hátterében. Ez az ügy a NER igazi arca, a keresztény terrorral, erkölcsi pátosszal nyomuló velejéig romlottság, gátlástalanság, egyben gyávaság szimbóluma. (A szivárogtatás különben ma reggel folytatódott, akinek van hozzá gyomra, ITT talál részleteket.)

Több jó hírem nincs egyelőre. Vagyis van még kettő. Egy migráns távoltartása 13,8 millió forintba került az adófizetőknek tavaly. Azaz 2018-ban összesen 87,7 milliárd forint ment a migránsokkal szembeni védekezésre. Úgy, hogy míg 2015-ben a migrációs hullám csúcsán – 391 ezer fővel szemben intézkedtek a határon és 63,6 milliárdot költöttek erre, addig tavaly ez a szám 6361 volt. És most azzal jön Orbán, hogy az önkormányzati választás tétje még mindig a bevándorlás. Miután csecsemőtől az aggastyánig minden magyar nagyjából 9000 forinttal szállt bele a szabadságharcba. Minél kevesebb migráns, annál több elégetett pénz. A hülyének is megéri.

És végül Vera Jourová cseh biztosjelölt európai parlamenti meghallgatása nem sok jóval kecsegtet. Kezdődhet az újabb háború Brüsszellel. Vera Jourová ugyanis kemény fellépést ígér a jogállamiság megsértése terén, de a civil szervezetek vagy a média támogatásának is fontos szerepet szánhat a következő öt évben. Még jobb hír a NER-maffiának, hogy a liberális cseh politikus is  támogatja az EU-források kifizetésének jogállamisági feltételekhez kötését. Persze nem érdemes előre inni a medve bőrére, már annyi mindent hallottunk Brüsszelből, amiből aztán semmi nem lett, de ha egy kicsit is szarul alszik a vezér, az is jó. Apró öröm is öröm.

Ennyit szerettem volna egyelőre elmondani, minden jót! Később később lesz, jövünk majd!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.