Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Eszmék és eszméletlenségek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,442,844 forint, még hiányzik 1,557,156 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Meg vagyunk roppantul sértődve! Nem mindenki persze, de aki ebből él, az nagyon. Hidvéghi Balázsnak – szegénynek – még tán a szája is habzik a rettenetes felháborodástól, amiért az Európai Parlamentben egy EP képviselő bejelentette, hogy ő most Lenintől fog idézni, és tényleg! Idézett egy mondatot Lenintől. Ezért Dobrev Klárától Donáth Annáig mindenki pofájáról süljön le a bőr, de nyomban, mert ez elképesztő érzéketlenség az áldozatok és a kommunizmust megélt mimagyarok felé! Arról – gondolom – majd egy következő MTI hír fog szólni, hogy Hidvéghi Balázs kikelt magából, amiért szobrot avatnak, koszorúznak és éltetnek egy olyan embert, aki vágóhídra küldte a magyarországi zsidókat, a magyar katonákat a Don-kanyarba vitette meghalni, Hitler csatlósa volt, majd a bukás után csak tanúként hallgatták ki többször Nürnbergben, ahol egyértelművé vált, hogy nem képes, és nem is hajlandó szembenézni a saját szerepével sokszázezer magyar halálában. Még a saját szövetségesei, a nácik is megvetették. Nem tudom, ennek az embernek a most zajló rehabilitálása mennyire bosszantja Hidvéghit, az élő lelkiismeretet, hiszen ha valami, ez nyíltszíni szembeköpése a magyar társadalomnak, érzéketlen tahóság az áldozatokkal és leszármazottaikkal szemben. (link kommentben)

Már Lenint idézgeti az európai baloldal, a magyar elvtársaik, Dobrev Klárától Donáth Annáig pedig szemrebbenés nélkül tűrik ezt. Ide jutott az Európai Parlament 2023-ra – írta Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője csütörtökön a közösségi oldalán.

    A kormánypárti politikus a Facebook-bejegyzésben közzétett videóban úgy fogalmazott: amikor az ember azt hinné, hogy már nem érheti meglepetés az Európai Parlamentben, akkor hamar rájön, hogy tévedett.
    Hidvéghi Balázs közölte: az unió helyzetéről szóló vitában a Zöldek frakcióvezetője, Philippe Lamberts odáig ment, hogy Lenintől idézett. Lenintől, attól az embertől, akinek az eszméi milliók halálát, és felfoghatatlan mennyiségű szenvedést okoztak világszerte – tette hozzá.
    A videó bemutatja, ahogy Philippe Lamberts felszólalásában az EP plénuma előtt előbb jelezte, hogy Vlagyimir Iljics Lenint fogja idézni, majd azt mondta: „ahol akarat van, ott megoldás is van”.
    Hidvéghi Balázs mindezt elképesztő érzéketlenségnek nevezte az áldozatok és a kommunizmust megélt közép-európai népek felé. Itt tart ma az európai baloldal 2023 őszén – jegyezte meg.
    A fideszes EP-képviselő hangsúlyozta: amikor jövőre majd szavazunk az EP-választásokon, akkor arról is döntünk, hogy akarunk-e ilyen embereket és a magyarországi baloldali elvtársaikat az Európai Parlamentbe küldeni, vagy nem. (MTI)

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.