Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


És van bőr az orcáján becsengetni klotyópapírért

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Halihó, drága emberek! Szerdát tartunk, köszönöm mindenkinek, aki megnyugtatott arra nézvést, hogy az aljasságnak nincsenek határai. Bár azt hiszem, dr. Szabó Tünde maga gondoskodott minden antropológiai kételyem szertefoszlatásáról. Igen, ők ennyire aljasak bírnak lenni, és ez alól őnagysága sem kivétel. Tudom, hogy sokak szerint gumicsont ez is, mert hát hol a búbánatban tanulna az oktatási kérdésekben is érintett minisztérium államtitkárának családi utánpótlása? Csak nem gondoltuk komolyan, hogy a szétdúlt, fapados állami oktatás valamelyik puskaporos hordón vegetáló intézményében? És miután büszkén adja tudtára a világnak, hogy márpedig ez a helyzet, kikéri magának, hogy van neki magánélete:

A gyermekeim taníttatása nem köz-, hanem magánügy. Kérem a nyilvánosságot, hogy gyermekeim, családom magánéletét tartsák tiszteletben.

Rögtön, miután a saját kis kezével tolta bele a nyilvánosság arcába a gyerekeit. Gondolom, a főnökei nem kényszerítették, nem tartottak fegyvert a halántékához, hogy tuszkolja már fel azokat a fotókat, mert aztán lesz min felháborodni, és az milyen jó. Ez tökéletesen az a helyzet, amit Edgar barátom a szaros pelenkáról elhíresült másik gumicsont kapcsán elmagyarázott közügyek és magánügyek témakörben, már megint aktuális. Bár engem konkrétan arra emlékeztet, amikor valaki a küszöbömre ürít és utána van pofája becsengetni klotyópapírért. De legalább bátran megteheti, hiszen a néphülyítési propagandagépezet nem fogja rivaldafényben közvetíteni a jelenetet, aki meg felháborodik, annak is elmúlik két nap múlva. Ez egy ilyen ország. Ahol nincsen semmi látnivaló.

Például mi látnivaló van azon, hogy Mészáros Lőrinc és neje egy tegnapi hír szerint ezúttal egy 2,7 milliárdos budapesti közbeszerzést húzott be? Nincs. A zseniális mangalicaszerelő már megint jól mozdult ár a közpénzre. A Fővárosi Önkormányzat cégei, illetve vidéki víziközmű-társaságok idén nyáron közös közbeszerzési eljárásban kértek ajánlatot járműflottáik biztosítására. A feladatra közbeszerzési bizottságot hoztak létre, ám a tender műszaki tartalmának kialakításához jónak találták biztosítási alkuszcéget igénybe venni, amely jártas közbeszerzési eljárások szakmai támogatásában, illetve az eljárások megfelelő színvonalú lebonyolításában. És hát ki másra is eshetett volna a választás, mint a már tavaly is bevált Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-re, amelyet április óta a két Mészáros irányít? Hát persze.

Ameddig a haverja Kirgizisztánban építi a szép magyar jövőt és keresgéli a gyökereit, és személyes kiváltságnak tartja, hogy ő az első magyar kormányfő, akinek megadatott a hatalmas lehetőség, hogy a szunnita muszlim országba látogasson, valamint kivegye a részét a közép-ázsiai országok egyre komolyabb gazdasági fejlődéséből (személyes kiváltság ez is), Lölö mester és famíliája itthon veszi ki a részét Magyarország egyre jobban teljesítéséből.

Meg a Tiborcz nevű miniszterelnöki vő is az összes végtagjával benne áll és ül a tutiban. 4,5 milliárd forintból újul meg a turai Schossberger-kastély 2019 első negyedévére. Hála legyen a jóistennek! Ez már csak annak fényében is kurva jó hír, hogy honnan indultunk: az Orbán családba benősült őstehetség jó ideig titkolta, hogy a BDPST nevű cége szerezte meg a turai kastélyt. Aztán amikor már az összes kurva lóláb kilógott az üzlet mögül, Tiborcz az Origónak adta elő, hogy igen, valójában tulajdonos a cégben. Sőt, olyannyira, hogy idén minősített többséget is szerzett a cégben, majd megvásárolta Lölö mestert magántőkealapjától az Appeninn Holding Zrt. 20,59 százalékát. Tádámmm: így először került nyíltan is Mészáros-vagyon Orbán Viktor családjához.

Azt hiszem, beláthatjuk józan ésszel, hogy ennek a felhőtlen zsírosodásnak egyetlen gátja és akadálya van: hogy Soros szövetségesei támadnak minden irányból. Ordít is torka szakadtából a közpénzből kitartott médiabirodalom. Most éppen a jelentős szakállat eresztett Hidvéghit kapták elő a sifonérból, az ő dolga a napokban azon óbégatni, hogy néhány, fideszül csak egyszerűen migránspártinak és sorosistának és álcivilnek bélyegzett nemzetközi szervezet nyílt levélben fordult az Európai Parlamenthez: indítsák meg az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárást Magyarországgal szemben, arra való tekintettel, hogy a magyar kormány semmibe veszi az európai alapértékeket és a jogállamiság követelményeit. A hisztériázó művész úrnak megint csak a megszokott, fokhagymaszagú, unalmas mantrára futotta a tehetségéből: bosszút akarnak állni a magyar embereken, mivel a kormány megállította a migrációt a határainál. Van ennek értelme? Nincs értelme. Semmi értelme. Tehát akkor tolják tovább fullba a kretént, mert eddig is milyen jól bevált.

Csak egy kicsit nem figyeltem oda, és csoda történt. Meseország, Mária országa, én így szeretlek! Miután egyre több nyugtalanító részlet derült ki a tönk és az összeomlás szélén táncikáló Honvéd Kórház működéséről, és miután a fejesek belátták, hogy ezúttal nem lesz elég rálőcsölni a sürgősségi osztály lemondott vezetőjére a fekáliát, tagadni és álhírekről vinnyogni, tegnap drámai fordulat következett be: délelőtt megígérték a béremelést, délutánra pedig az életmentő eszközök is megérkeztek a Honvédkórház sürgősségi centrumába. Remélem, figyelnek a demagógozásra berendezkedett tányérnyalók: két új lélegeztetőgéppel és négy betegőrző monitorral lett gazdagabb a sürgősségi centrum. Ja, hogy ez egy istentelenül nagy beismerő vallomás már megint arról, hogy az országot nem lehet csak a migránsozásra felhúzott kreténségekkel vezetni? Igen, az. Hogy a lélegeztetőgép-mizéria az általában nem ócska libsi trükk? Hát igen. Naszóval, ímhol a tanulság: ha elég sok ember megmozdul (Zacher után sokan mások is kilátásba helyezték a távozásukat), a gyáva kormánynak lépnie kell. Már sokszor mondtam, nem volt világrengető újdonság, de akkor is ez van. Így működik ez az ócska, gátlástalan rezsim. Pontosan olyan faék-egyszerűséggel, amilyen lábszagúan primitív csatakiáltásokkal operál.

Bizonyára sokakat érdekel, hogy hazahozták Svájcból azt a tehetséges csengeri háziasszonyt, aki 1300 milliárd forinttal hülyítette meg a Fidesz nem éppen legélesebb késének számító Kósa Lajost. Szabó Gábornét nem csak hazahozták, de már őrizetbe is vették a hatóságok. Kósáról nincs hír, de ő minden bizonnyal szabadlábon van és marad. Végül is nem rajta múlt, hogy a mesés, de sajnos nem létező örökségből végül egy fityinget nem látott. Ő csak ártatlan áldozat. Leginkább a mérhetetlen ostobasága áldozata.

A végére nézzünk egy kis bulvárt. A kormány oldalán harcoló, ám kurva civil Ficsak nevű szervezet Jurák Katát megszégyenítő elszántsággal védi gyermekeink jövőjét. Bemondták a Migráns1-en, lehozta az MTI, szóval világraszóló esemény. A magyar családok védőszentjeként funkcionáló szervezet bepanaszolta az RTL Klub Szenzációs Négyes című műsorát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál. Király Nóra elnökasszonyság szerint ugyanis felháborító, hogy a kisgyermekek és a családok által az egyik leginkább nézett műsorsávban az RTL Klub egy „szeméremsértés határait súroló” műsort sugárzott. Amennyiben a műsorban „meztelenül, intim testrészeiket alig takarva táncoló férfiak” voltak láthatók. Jajó. Ez tényleg felháborító és veszélyes! Az RTL Klub szerint azonban semmi olyan nem látszódott, ami egy nyári, balatoni hőség kapcsán készült Híradó-tudósításban ne lehetne benne. Én azért örülök ennek az összehangolt támadásnak, amit a csatorna ellen folytatnak hős honleányok. Ha van valami, ami égbekiáltóan veszélyes erre az országra, az mindenképpen az RTL Klub.

Najó, egy kis extra fincsiség arról, hogy micsoda óriási sikert aratott az 1956-os emlékév dala. Az Origo megírta. A Figyelőre hivatkozva, ami Schmidt Mária tulajdonában van, akinek elég sok köze volt az 1956-os emlékévhez. Olvassák, fantasztikus! Most búcsúzom, igaz, nem a halszaggal, de azért legyen szép napjuk!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.