Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egyenek kalácsot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Karácsonyék a gazdagok pártjára álltak, újabban a 10 évnél régebbi autók kitiltásával fenyegetőznek – mondta el a közösségi médiában közzétett vasárnapi videójában a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

     Szentkirályi Alexandra a videóban arról beszél: Karácsony Gergelyék egy hangfelvétel tanúsága szerint azon dolgoznak, hogy bizonyos kerületekbe ne lehessen bemenni szerintük túl régi autókkal.
    „A budapesti kocsik kétharmada 10 évnél régebbi, ez 440 ezer autót jelent. A kitiltásuk egyszerűen azt jelentené, hogy több százezer budapesti családnak azt mondják, hogy bocsi, de túl régi a kocsi” – mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.
    Hangsúlyozta: Karácsonyékat és Gyurcsányékat egyszerűen nem érdekli, hogy mi lesz az emberekkel egy ilyen döntés után. Hozzátette: jól ismerjük „ezt a poros, baloldali bagázst”, Gyurcsány Ferenc már évekkel ezelőtt üzent azoknak, akiknek nem tetszik ez a tempó.
    „El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen, tessék!” – hallható a videóban Gyurcsány Ferenc kijelentése.
    Értjük, el lehet innen menni, aki meg nem megy, azt kitiltják. „Szerintem meg itt az ideje, hogy ők menjenek el, takarítsuk ki őket a Városházáról. Változást Budapesten!” – zárta videóját a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. (MTI)

Nincs is szebb annál, mint amikor multimilliomosné aggódik a szegényekért. Akik kénytelenek 10 évesnél idősebb autóval közlekedni. Talán nem ártana azokért is aggódni, akik kénytelenek szívni a szmogot, akik aludni sem tudnak a folyamatos zajtól, akiknek felér egy túlélőtúrával átjutni az út egyik oldaláról a másikra. Ahogy azon is el lehet töprengeni, mennyivel jobban állhatna anyagilag a társadalom, ha a NER-lovagok nem rabolnák le, és a hozzá nem értő dilettánsok nem foglalnának el minden olyan posztot, ahol nem a párthűség, hanem a szakmai hozzáértés kellene, hogy elsődleges legyen.

A méhlegelő letarolásában rendkívül ügyes miniszterné megint sikeresen elfelejtett felkészülni, és úgy vagdalkozik, hogy nem nézett utána, miről beszél. Gyurcsány Ferenc nem az embereknek mondta, hogy el lehet innen menni, hanem azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem óhajtottak nagyobb részt vállalni a közteherviselésből és azzal fenyegtőztek, inkább átviszik Szlovákiába a vállalkozásukat. Sőt, éppen Széles Gábornak mondta ezt, igazán megkérdezhette volna Szentkirályi a másik nerenctől, hogy is volt ez pontosan.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.