Április 13,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egyedül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,181,494 forint, még hiányzik 818,506 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Teljesült a kolostorlakó nagy álma, a svéd miniszterelnök volt annyira úriember, hogy nem alázta tovább a csútit, eljött vele csacsogni még a szavazás előtt. Holott tudta jól, hogy megszavaznák – nincs más választásuk -, és nyilván azt is tudta, hogy majd a sajátjainak Orbán úgy fogja tálalni a dolgot, mint aki győzött. Megint. Én pedig nem tettem mást, csupán kinagyítottam az MTI-n megjelent fotót. Ülnek szemben az asztalnál, csak meg kell nézni a svédek és Orbánék arcát, aztán aligha van szükség több magyarázatra. Amikor már a saját embereid is állatira kínosan érzik magukat, amikor látszik az arcukon, hogy örömmel lennének bárhol máshol, amikor a tárgyalópartnered úgy néz rád, mint egy vödör szúnyoglárvára, akkor helyesebb lenne feladni. Hiába az elszánás, hogy minden meccs addig tart, ameddig meg nem nyered, ezt a meccset már lefújták, az ellenfél már elment, a nézők hazamentek. Egyedül maradtál.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.