Július 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Díjeső

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,307,932 forint, még hiányzik 692,068 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nagyon erősen gratulálok a Gazdasági Versenyhivatalnak a nagyszerű díjhoz, egyben fájlalom, hogy egy honlap nem kaphat Kossuth-díjat! Ezen érdemes lenne változtatni. Hogy az árfigyelő ilyen csodás lett – tehát nem omlott össze minden alkalommal, amikor kettőnél többen próbálták egyszerre megnyitni, bár az elején volt némi szokásos gépzaj, de ki számolja az ilyesmit? -, ám én változatlanul nem hiszek abban, hogy bármilyen hatással lenne az inflációra. Ellenben nem látom a kínálatban a magyar áruházláncokat, se COOP, se CBA. Őket nem szereti a GVH? Ámde – ha már díjazott – érdekelne, ki hozta létre a honlapot, pláne mennyibe került nekünk? Nagyon sokba, azt tudom, de pontosabban? (link kommentben)

Minőségi-díjat kapott a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett online árfigyelő az Év Honlapja pályázaton – közölte a GVH csütörtökön az MTI-vel.
    Felidézik, hogy a vásárlók a www.arfigyelo.gvh.hu oldalon már 78 termékkategóriában – ami összesen mintegy 2000 különböző élelmiszerterméket jelent – hasonlíthatják össze a napi árakat.
    Az online árfigyelő segít abban, hogy a magyar családok pénzt és időt spóroljanak vásárlásaik során. A rendszer versenyélénkítő hatása pedig 2024-ben is hozzájárul az árak csökkentéséhez, ami várhatóan a pénteki friss inflációs adatokban is megmutatkozik majd – hangsúlyozta a GVH közleményében. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.