Április 13,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Cselédsors

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,181,494 forint, még hiányzik 818,506 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

MTI hír helyett itt egy csodálatos videó. Tudom, a méhészek problémáira pont annyira immunis a társadalom többsége, mint bármi egyébre, ami nem közvetlenül érinti az életüket – jelzem, a méhészeket sem izgatja a szakápolók, pedagógusok, szociális területen dolgozók megélhetése, szóval kiegyenlített a verseny -, de ettől függetlenül érdemes megnézni, micsoda hihetetlen figurákat gyűjtött maga köré Orbán Viktor. Ilyen ékes példa Jakab István, az Országgyűlés alelnöke és a MAGOSZ elnöke, aki semmiről semmit nem tud, véleménye meg pláne nincs semmiről. Arról sem, hogy miután kiküldték a határra bohóckodni a méhészeket – ez az EP választások miatt fontos Orbánnak, meg kell mutatni, hogy elégedetlen a nép, rá van szükség a rendrakáshoz -, váratlanul úgy döntött a kormány, hogy akkor jöjjön Ukrajnából a méz nyugodtan. Tehát megint beszélnek valamit, és csinálnak valami teljesen mást. Még világosabban fogalmazva: hazudnak bele az emberek arcába. Mondjuk eddig is ezt csinálták, mindenkivel ezt csinálják, nem ez az érdekes ebben a videóban. Hanem az, hogy mennyire nincs egy autonóm személyiség sehol az udvarban. Normális esetben egy MAGOSZ elnök azt mondja, ő sem érti, mi történt, de most megy, rárúgja az ajtót a miniszterre, a miniszterelnökre, a Jóistenre, de ő ezt nem tűri, nem engedi, harcolni fog a gazdákért. Na, ezt nem láttuk, csak egy szemmel láthatólag megtört ember sunnyogását, a saját lelkiismerete elől menekülő cseléd lapítását szemlélhettük meg, de azt legalább közelről.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.