Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Cirkusz, de nem ingyen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Amerikai „nagyágyúkat” is meghívtak a CPAC Hungary idei rendezvényére – jelentette be az Alapjogokért Központ főigazgatója pénteken a Facebook-oldalán megosztott videójában.

    Szánthó Miklós jelezte, három hét múlva, április 25-26-án rendezik meg a CPAC Hungaryt (Conservative Political Action Conference – Konzervatív Politikai Akció Konferencia) Budapesten.
    A magyar fővárosba várják Európából mások mellett Geert Wilderst, a holland Szabadságpárt (PVV) vezetőjét és Santiago Abascalt, a spanyol VOX párt vezetőjét – mondta.
    Szánthó Miklós úgy folytatta, hogy idén Washingtonban is a „deep state” elzavarására készülnek a republikánusok.
    Az Egyesült Államokból a rendezvényre érkezik majd Markwayne Mullin szenátor, egykori ketrecharcos, Andy Harris kongresszusi képviselő, aki 13 éve harcol a „liberális dzsungel közepén”, és sikerrel veri vissza a „genderfanatikusok és a liberális média támadásait”, és itt lesz egy igazi „border-warrior, a határvédelem fenegyereke”, Keith Self kongresszusi képviselő, egykori deszantos elitkatona – sorolta.
    A főigazgató a további meghívottak nevét egyelőre nem árulta el; a videót azzal zárta: „mi vagyunk a wokebusters, és idén lecsapoljuk a mocsarat”. (MTI)

Végre! Szánthó Miklós helyén kezeli a dolgokat, és úgy reklámozza a szélsőjobbos politikai vándorcirkuszt, ahogy kell. Mint a pankrátorok csatáját a bemondó. Lehet rá jegyet venni, lehet szórakozni, hiszen a küzdő felek betanulták a koreográfiát, azért fizetik őket, hogy szórakoztassák a közönséget. A végén mindenki elteszi a gázsit és szépen hazamegy. Már csak az kellene, hogy ne velünk fizettessék meg a műsort, akik nem vagyunk kíváncsiak rá, hanem azokkal, akiket érdekel.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.