Június 17,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Békeharács

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,749,432 forint, még hiányzik 1,250,568 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma egymillió békepárti emberrel találkozunk azért, hogy holnap győzzünk! – jelentette ki Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szombat reggel a közösségi oldalán.

„Fantasztikus nap lesz a mai! Egymillió ember, egymillió találkozás” – fogalmazott, hozzátéve, hogy „mindenki a terepen lesz, 50 ezer aktivistánk és minden politikusunk kopogtat és telefonál”.

„Ma az ország minden pontján békepárti emberek találkoznak, beszélgetnek, a Békemenet után ma újra megmutatjuk az erőnket. Holnap pedig mindannyian elmegyünk szavazni, és megvédjük Magyarország békéjét!” – szögezte le.

Menczer Tamás hangsúlyozta, sokkal erősebbek, mint a háborúpártiak. „Ha mindannyian elmegyünk vasárnap, akkor győzni fogunk!” – jelentette ki.

„Egy kávé, és indulunk. Csak a béke, csak a Fidesz!” – zárta szavait a kormánypártok kommunikációs igazgatója. (MTI)

Győzni akarnak? Mert háború van, vagy mi az oka? Erőfitogtatás van? A kérdésem az lenne, hogy Orbán Viktor fején, és az ő hatalmát szolgáló propagandán kívül hol van még háború? A szomszédban van persze, hiszen Orbán Viktor cimborája (tartótisztje?, finanszírozója?) megtámadott egy szuverén országot, azóta is halomra ölik az embereket. Civileket is, gyerekeket is, nőket, férfiakat, időseket is. Azt tudjuk, hogy Orbán békéje az lenne, ha Ukrajna elbukna, és Oroszország lenne a közvetlen szomszédunk. Egészen addig, ameddig már nem a szomszédunk, hanem a gazdánk lenne, hiszen miért állna meg a határnál? A fideszesek ezért kampányolnak, ezért akarnak erőt demonstrálni, ezért akarnak győzni. Meg persze azért, hogy soha ne lehessen elszámoltatni őket, hiszen kell a luxus, kell a családi harácsolás és kell a büntetlenség. Az ő békéjük erről szól, a háborút ők vívják, mégpedig Magyarország ellen vívják. Aki ebben támogatja őket, az semmivel nem különb, legfeljebb hülyébb, mert neki ebből még csak haszna sem származik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.