Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Azt szeretnénk tudni, hogy mi lesz a következő lépés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,477,250 forint, még hiányzik 1,522,750 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nyilvánosságra került egy újabb hangfelvétel, ami azt bizonyítja, hogy 2000 főből álló zsoldoshadsereg támadja Magyarországon Orbán Viktort. (…) Azt szeretnénk tudni, hogy a 2000 ember között (…) van-e ellenzéki politikus, illetve vannak-e ellenzéki pártok. Azt gondoljuk, hogy az ellenzéki pártoknak színt kell vallaniuk: ők Soros zsoldjában állnak, avagy sem? (Hollik István, március 23.)

Soros legalább 2000 embert fizet Magyarországon, hogy az Orbán kormányt támadja. Lebuktak, mert beismerték, hogy valamilyen célból illegális adatgyűjtést végeztek a migránsok között. (Halász János, március 25.)

Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre. Pontosan tudjuk, névre szólóan is tudjuk, hogy nagyjából kicsodák hogyan és miképpen dolgoznak Magyarország bevándorlóországgá alakítása érdekében. (Orbán Viktor, március 30.)

  • Azt szeretnénk tudni, hogy ha Orbán Viktor pontosan, névre szólóan tudja, hogy kik dolgoznak az ő korrupt rezsimjének megdöntésén, akkor miért nem hozzák nyilvánosságra a hazaárulók nevét (halálbüntetés ide vagy oda), ahelyett, hogy Hollik Istvánok jajveszékelve-hazudozva zsibbasszák halálra az amúgy is hülyére zsibbadt híveket?
  • Azt szeretnénk tudni, hogy konkrétan ki végzett illegális adatgyűjtést a magyar állampolgárok között, amelynek nyomán Orbán Viktor ma szemrebbenés nélkül állította, hogy a kormány név szerint tart nyilván (azaz listáz!) kétezer olyan embert, akikre rányomták a bélyeget, miszerint ők Magyarország ellenségei?
  • Azt szeretnénk tudni, hogy mi lesz a következő lépés. A nem fideszesekről, a melegekről, a cigányokról, a nem fideszes határon túliakról, a nem eléggé lelkes rezsimszolgákról, a nem eléggé fehérbőrűekről, a nem eléggé keresztényekről mikor készül nyilvántartás? Esetleg már dolgoznak rajta?

Nincs több kérdésünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.