Június 20,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Az ország jövője Orbán kezében van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,873,430 forint, még hiányzik 1,126,570 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán egyik kedvenc elemzőintézetének egyik elemzőnek nevezett arca újfent elemzett a közmédiában. Okfejtéséből kiderült, hogy a miniszterek elnökének beszéde hosszú távú kérdésekkel foglalkozott, amelyek akár több évtizedere is meghatározhatják Magyarország jövőjét. Az nem derült ki az elemzésből, hogy a liberálisok – rasszista bűnözők kútfeje alapján történő – sokadik lekommunistázása már ilyen-e, mindenesetre ahhoz kétség sem fér, hogy borzasztó fontos dolgokról esett szó az előadásban.

Úgy tűnik például, hogy a klímavédelem ezentúl mindig is fontos része volt lesz a kormány politikájának, és az sem baj, ha ezáltal frontálisan szembemennek korábbi kommunikációjukkal, miszerint a zöldek lényegében terroristák. Orbán belátta, hogy a klímaváltozás egy fontos probléma, amivel a fiatalok is foglalkoznak, ezért úgy tesz, mintha nem beszélt volt ez ellen hónapokkal ezelőtt.

Hogy Orbán évtizedekre meghatározta Magyarország jövőjét, az egészen biztos, a kérdés viszont az, hogy ki látja ezt pozitívan?

Az aktuálpolitikai csatározásokon felülemelkedve, hosszú távú kérdésekkel foglalkozott a miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédében – mondta a XXI. Század Intézet vezető elemzője hétfőn az M1 aktuális csatornán.

A miniszterelnök évértékelő beszédeiben visszatérő elem, hogy olyan bejelentéseket tesz, amelyek akár több évtizedre is meghatározzák Magyarország jövőjét – fűzte hozzá Deák Dániel. Tavaly a demográfiai program, a családvédelmi akcióterv pontjait jelentette be, idén pedig ismét konkrétumokról beszélt a klímavédelmi akcióterv kapcsán  – közölte. A beszéd nemcsak víziót nyújt, hanem világos programpontokat ad, amelyekből megtudtuk, hogy melyek lesznek a kormányzati munka sarokkövei az elkövetkező években – mutatott rá Deák Dániel. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.