Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Arányok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Három év hat hónapról jogerősen három évre enyhítette a Debreceni Törvényszék annak a férfinak a börtönbüntetését, aki 2022 szeptemberében megharapott egy rendőrt.

    A törvényszék az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében azt írta, hogy az enyhítést azért látta indokoltnak, mert a vádlott a büntetőeljárásban több mint másfél évig szabadságelvonással járó kényszerintézkedés hatálya alatt állt, továbbá a bíróság figyelembe vette az időmúlást is a büntetés kiszabása óta.
    A rendőrök 2022. szeptember 26-án megpróbálták megállítani az autóját ittasan vezető püspökladányi férfit. A vádlott nem állt meg, és nagyjából egy kilométeren keresztül menekült a rendőrök elől, majd bezárkózott az ingatlanába. Miután a rendőrök bejutottak a lakásba, testi kényszert alkalmaztak a férfival szemben, aki ellenállt, és megharapta az egyik rendőr ujját, amelyen nyolc napon túl gyógyuló nyílt sebet ejtett – írta a Debreceni Törvényszék. (MTI)

Tekintettel a kánikulára – jelzem, Granadában így délben 20 fok van, a csúcs 25 fok lesz ma. Aztán ez elmúlik, de mégis – most egy könnyed témát hoztam, amit még csak magyarázni sem szükséges. Esetleg annyit tennék még hozzá, hogy 2019-ben Győrújfaluban egy barom benarkózva, részegen, a forgalommal szemben, a megengedett sebesség kétszeresével száguldozott, ennek következtében a mellette ülő utas meghalt, egy 20 éves lány megrokkant, két másik pedig megsérült. Az elkövető 5 év 6 hónap szabadságvesztést kapott. Na, ehhez képest nehéz röhögni a rendőr ujját megharapó pasi 3 éves büntetésén.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.