Április 13,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


„Arany Jánosban és Bayer Zsoltban sok közös vonás van”

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,181,494 forint, még hiányzik 818,506 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sok minden van, amitől ma is okkersárgát lehetne okádni – ahogy Vogronics kolléga fogalmazott az egyik írásában -, de ha eltekintünk a Fidesz-kormányzás gyermekvédelmi dúlásától, a pedofíliával kapcsolatos fideszes kegyelmi botránytól, egyáltalán kiszolgáltatott gyerekek semmibevételének évtizedes legfőbb politikájától, aminél gyomorforgatóbbat elképzelni nem lehet, akkor számomra ma ennél nem lesz lejjebb.

Nem mai, tegnapi az alábbi poszt, de nekem ma égette ki a retinámat, ma kell az okkersárga után nyúlnom:

ARANY JÁNOSBAN ÉS BAYER ZSOLTBAN SOK KÖZÖS VONÁS VAN: A MEG NEM ALKUVÁS, ÁLLHATATOS KITARTÁS ÉS HAZASZERETET.

 

Azon kívül, hogy az egyetértenek szót egybeírjuk, ha nem a saját szememmel látom, biztosan nem hiszem el, hogy valaki ezt nem iróniából hányta bele a mindent elbíró virtuális térbe. Márpedig nem irónia ez, hanem véresen komoly. A Polgári Mulató nevű állampárti rendezvényhelyszín és köldöknéző központ közösségi oldalának szerkesztője ragadtatta el magát a fentiek szerint.

Tudom, hogy valójában nem kellene a nemzet habzó szájú uszítójával és gyűlöletgenerátorával – aki az osztrák-magyar állami kitüntetést visszautasító Arany Jánossal ellentétben nem utasította vissza a fideszes állami kitüntetést – foglalkozni. Talán annak ellenére sem kellene, hogy nem a piacon, tisztességesen, önerőből megkeresett pénzből, hanem rengeteg közpénzből hergeli nagyon régóta életvitelszerűen pártja híveit az ország másik fele ellen, miközben olyan súlyos lelki sebeket okozott az állandó agresszív, eltorzult fejű őrjöngésével, mások taknyát és vérét vizionáló önkívületi hőbörgésével, hogy nincs az a kormányváltás, ami ezen változtatni tudna.

Tudom, hogy valójában örülni kellene, mert még az is lehet, hogy szemben azzal, amikor a párttévében számára fenntartott műsorban hányja az epéjét mindenkire, aki nem a Fidesz, talán Arany Jánosról beszélve nem tud akkora pusztítást végezni egységnyi idő alatt.

Az is tudom, hogy ha Orbánt a vallásos szektája hívei Szent Istvánhoz, Mátyás királyhoz vagy Széchenyihez mérik, és szintén véresen komolyan gondolják, hogy Európa legkorruptabb illiberális autokratája akkora formátum, mint az említettek, akkor említésre sem méltó, hogy a közösség elleni uszítás lovagkeresztes bajnokát Arany Jánossal mérik a Polgári Mulatónak csúfolt rendezvényhelyszínen alászolgálók.

De túl azon, hogy a fenti ábra szerint ez sem egy ingyenes rendezvény lesz, azért az mégiscsak a véres legalja a lealjasodásnak, hogy van élő ember, aki szerint Arany Jánosnak és Bayer Zsoltnak akármekkora jóindulattal szemlélve is van közös halmaza. Tizennégy éve nem az a kérdés, hogy mennyit lopnak el ilyen és hasonló rendezvényektől kezdve komplett iparágak megszerzéséig az országtól, hanem az, hogy mindent bekennek a mérgező nyálukkal, mindent lerántanak a bűzölgő mocsárba, oda, ahol az egyedüli értéket a hatalom és a Fidesz örök házassága jelenti, amit minden áron meg fognak védeni. Tőlünk, kígyóvállú csúszómászóktól, férgektől és patkányoktól, ahogy a mester hivatkozni szokott ránk. Én kérek elnézést, ha nem is megyünk vele semmire.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.