Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amikor kitüremkedik az ész

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az Európai Unió (EU) nem a végcélja Magyarországnak, hanem egy eszköze hazánk felemelkedésének – mondta a miniszterelnök politikai igazgatója pénteken Budapesten, a Ludovika Fesztiválon.

    Orbán Balázs hozzátette: Magyarország felemelkedése – tekintettel arra, hogy Európa közepén vagyunk – nem mehet végbe az uniós együttműködésben való részvétel nélkül.
    Az EU „nem fogja megoldani Magyarország problémáit, nem fogja felemelni Magyarországot, erre csak mi vagyunk képesek” – fogalmazott. (MTI)

Nincs is annak párja, mint amikor a miniszterelnök politikai igazgatójának – a pozíciót nem tudom értelmezni, csak leírtam ügyesen – annyira nagyon sok esze van, hogy ilyen kijelentéseket tesz nyilvánosan. Jó is azt látni, hogy már titkolni sem próbálják; csak kihasználni akarják az Európai Uniót, kicsavarni belőle minden hasznot, aztán majd eldobják, mint egy használt papírzsepit. Fel sem merül bennük, hogy ez nem csak érdek-, de értékközösség is, a világ egyik legerősebb szövetsége, és azt sem veszik figyelembe, hogy a földrajzi helyzetünk akkor sem fog változni, ha esetleg úgy dönt a pártvezető-elvtárs, hogy kiviszi az országot az unióból. De még akkor sem változik, ha Oroszországhoz, netán Kínához csatolja. Egy dolgot nem látok én ebben az egészben; a felemelkedést. Mert az oké, hogy a gázszerelő nevén ezermilliárdok vannak, hogy a kommunista propagandista fater mágnás lett, a rokonság multimilliomos, a hűséges szolgák feltalálnak, kötvényekkel, reklámokkal, lélegeztetőgépekkel bizniszelnek, minden pályázatot megnyernek, de ez igen messze van a felemelkedéstől. Pedig lenne honnan.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.