Április 17,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Aki nem esik ki a szerepéből

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az MTI nem lelt semmi izgalmas közölnivalót, arról meg mégsem irkálhatnak, hogy miközben Orbán Brüsszel lerohanásával van elfoglalva, amint végzett a locsolóversikéjével, amit két napja szaval végtelenítve a közösségi oldalán, és megtelt az összes zacsija tojással, már indul is elfoglalni, közben pedig Európában éppen hulldogál szét a szélsőjobb. Ha igaz és ha kitart ez a tendencia a választásokig – mármint az EP- és önkormányzati választásokig – annak is örülhet a Fidesz, ha 10 fideszes bejut az EP-be. Nyújtson vígaszt az, hogy Deutsch Tamásnak biztosan sikerül mennie, túlságosan kockázatos lenne itthon tartani. Brüsszelben meg már tudják, mennyire kell komolyan venni, abból nem lesz gond.

Na, miközben ez van, Szijjártó Péter szerencsére nem esett ki a szerepéből, szaladgál országról országra, mint a mérgezett egér. Most éppen Cipruson szállt le a katonai nemkormánygéppel – hogy direkt, vagy véletlenül, az teljesen mindegy -, ahonnan is üzent ő a rajongóknak. Hogy majd jól meg fogják akadályozni, hogy Brüsszel és a bürokraták kicsavarják Orbán kezéből a jó kis zsarolófegyvert, a vétót. Szerintem meg Brüsszel – mármint persze nem a város, hanem amit ezen a néven emleget a kormánypárt – már megtanulta a leckét és tudja, hogyan kell bánni az útszéli csirkefogókkal. Pont így. Amúgy ha valaki érti, ehhez miért kellett Szijjártónak Ciprusra mennie milliókból, miért nem a delfines úszómedencéje partjáról üzengetett ingyen, az feltétlenül ossza meg velünk a tudását! Köszi.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.