Április 22,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A NER-ben az a jó, hogy mindig összeér a hasznos a kellemessel

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,377,800 forint, még hiányzik 622,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó, akkor nem lesz cuki cica ma reggel. A hétfő nem az a nap, amikor cukiskodni van kedve az embernek, pláne nekem. Ettől függetlenül  próbálok összeszedett és koherens lenni, és igyekszem nem túlcsordulni azokon a terjedelmi és tartalmi kereteken, amelyek áthágása élvezhetetlenné teszi az egyébiránt sűrű és koncentrált mondanivalót. Derűsvidámkacagságos jó reggelt, drága olvasók, itt az ideje a cselekvésnek, nyakunkon taposnak a NER szürke-szorgos hétköznapjai, csapjunk bele a csülkös pacalba!

Az megvan, amikor Schmidt Mária nemzetikeresztény összeesküvés-hívő NER-ideológus (mellékállásban történész) közpénzből finanszírozott blogján L. Simon László, a szétbaszott zsidó kurvák seggéről gipszlenyomatokat készítő udvari költő és kultúrharcos a Prohászka Ottokár kápolnásnyéki domborművénél elszavalt nagyívű beszédével nyomul? Azzal, hogy ők, ennek a szentéletű, Magyarország apostolaként, Székesfehérvár próféta-püspökeként, mindnyájunk édesapjaként emlegetett, dehogy antiszemita, hanem mélyen keresztényszocialista alaknak a kései utódai, ők, a Schmidtek, L. Simonok és válogatott megélhetési szaralakok

vállaljuk a vitát, s megküzdünk Prohászka életművéért, tudva, hogy ami emberi, soha sem lehet teljes és tökéletes, de egykori püspökünk esetében a mérleg pozitív serpenyőjében ezerszer több van, mint a másik oldaliban.

Olvassanak Prohászka-műveket és mondják azt, amit Nyírő Józsefről is mondani szokás, hogy naéshátaztán? Attól hogy holdra vonító, vértől csöpögő fogú ordasok (Prohászka definíciója TGM-től) voltak, az életművüknek ez vagy nem volt meghatározó része (el kell választani az alkotót a nem alkotó halandó embertől), vagy ha igen, hát istenem, az ember soha nem lehet tökéletes. Ameddig a felcsúti büdöstapló, a félművelt, sosem lett jogász elszórakozik a fodballjával és az utolsó téglát is a pereputtya nevére íratja törvényesen (!), ezek a valamivel olvasottabb kultúrzsenik ideológiailag perzselik fel a hont, és olyan istenverte károkat okoznak a nép agyában, lelkében, hogy attól koldulunk. Ajánlom elborzadással vegyes dühvel L. Simon szerecsenmosdató, önigazoló, maszatoló írását, amelynek Schmidt Mária provokátor ténsasszony boldogan biztosított felületet. Remélem, eljön az idő, amikor vállt a vállhoz vetve nyeli el őket az anyaföld. Nem, nem arra gondolok, amire Bayer szokott, amikor simán kinyilatkoztatja, hogy mindenkit el kell törölni a föld színéről, aki az ő ivócimborája/gazdája útjában áll (ezt figyeljék: az erkölcstelenség és ostobaság rendíthetetlennek tűnő fellegvára baloldali), hanem a történelmi megsemmisülésre. Amikor a hosszú ideig moslékkal zabáltatott alattvaló rájön, hogy mitől érzi olyan szarul magát 10 éve, pedig ő úgy tudta, hogy annál finomabb nincs, mint amit reggeltől estig lenyeletnek vele.

Najó, lendüljek. Miután azt is megértem, hogy a közpénzből fizetett, a hatalom seggéből lázadó médiakurva arról ír háromsoros hányást, hogy

egy programozónak elege lett az Index kéregetéséből, így lefejlesztett egy kiterjesztést, amely tarhálási reklámblokkolóként működik. Tehát eltünteti a baloldali lap kunyera hirdetését, 

szerintem már mélyebbre nem csúszhat a lelkem hétfővel sújtott állapota. Tehát adott egy közpénzzel kitömött pöcegödör, amelyik a saját erejéből, a saját teljesítménye alapján két napig nem élné túl saját vergődését, amelyik soha nem mérettetett meg semmiféle piacon, ömlenek a közpénzmilliárdok a szarosnyelvű álhírterjesztésért és kormányfelszopásért cserébe, és van pofája leírni a betanított propagandistának, hogy ő segít neked, drága honfitárs, csak egy Chrome-Firefox bővítményt kell letöltened, és máris van megoldás a lehúzás ellen. Tehát az, aki a munkájáért pénzt kér, az tarhál és lehúz, aki meg az epehányásért, bemószerolásért, putyinista dezinformációs propaganda terjesztéséért kilopja a pénzt a zsebedből (nem önként adsz neki, hanem lenyúlják a pénzedet), az hős, mártír, lázadó és hazafi.

Közben Németországban az Orbán-haver Horst Seehofer pártja a keresztényszociális unió (CSU) hatvan éves mélyponton teljesített a tartományi választáson, az első exit pollok által jelzett 35,5 százalékukkal minden bizonnyal elveszítik abszolút többségüket. Hasonló szabadesésben vannak a szociáldemokraták, akik talán még a 10 százalékot sem érték el. A választás nagy győztesei a zöldek, akiknek 18,5 % körüli eredménye azt jelenti, hogy megduplázták támogatottságukat, miközben a bevándorlásellenes AfD országos átlag alatti, 11 százalékos teljesítménye így is elég arra, hogy először bekerüljenek a tartományi gyűlésbe. Hogy ezt miként tálalják a napos oldalon? Súlyos vereséget szenvedett Merkel és bevándorláspárti politikája, Bajorországban kezdődhetnek el Merkel végnapjai. Az valahogy elfelejtődött, hogy egyrészt Merkel már megbukott (pont tőlük tudjuk), és hogy a vereséget a migránsozással kampányoló, Orbán haverjának számító CSU húzta be. Szép munka, elvtársak! Ezt még a manipulált, szövegkörnyezetéből ordenáré módon kiragadott, Guy Verhofstadt bemocskolására irányuló angol nyelvű propagandavideót készítők is megirigyelhetnék.

Egyébiránt Magyarországon is működik egy állítólagos zöld párt, LMP-nek hívják, de ők még soha nem duplázták meg a támogatottságukat, ellenben elég nyilvánvalóan be vannak kapcsolva a NER-be. Ungár Péter pedig ahelyett, hogy komolyan venné azokat az aggályokat, melyek szerint Mészáros Lőrinccel bizniszelni nem feltétlenül mutat hiteles képet egy ellenzéki pártról, poénkodik és szívatja a sajátjait. Így is lehet, persze, csak minek?

Nem hivatalos adatok szerint az MSZP-s Czeglédy Csaba megüresedett helyére kiírt szombathelyi választáson az ellenzék jelöltje 927-693 arányban diadalmaskodott fideszes ellenfele fölött. Ez csak annyit jelent azon túl, hogy 15 %-kal többen szavaztak a baloldal jelöltjére, hogy a Fidesznek továbbra sincs meg az abszolút többsége a szombathelyi képviselő-testületben, ahol a kormánypárt többségét általában egy civilszervezeti képviselő szokta biztosítani. A propagandasajtóban ne keressék a hírt, ott ez nem hír.

Miközben a Honvédelmi Minisztérium változatlanul nem hajlandó elárulni, hogy Orbán Viktoron kívül, aki már többször lebukott e tekintetben, mégis ki a franc használja azt a három repülőgépet (két Airbus A 319-es, illetve egy Dassault Falcon 7X repülőgép), amelyeket a Magyar Honvédség és a tárca állítása szerint nem kormánygépnek vettek, a Korrupciókutató Központ Budapest tudományosan bebizonyította, hogy 2010 óta határozottan megnövekedett a gyanús közbeszerzések száma. Mielőtt valamelyik ügyeletes hasbeszélőt kitaszajtanának sorosgyurcsányozni a napfényre, szögezzük le: a megvizsgált közbeszerzések – több mint 193 ezer darab (!) – a 2005-től 2018 augusztusáig terjedő időszakot ölelik fel. Ebből pedig az látszik világosan, hogy 2010 óta nem csupán nagyobb egy adott év összes pályázatának korrupciós kockázati indexe, de egyértelműen kevesebb az induló (nincs verseny) az állami pénzek elnyeréséért, és sokkal több a korlátozott nyilvánosságú kiírás (csak a meghívott haverok indulhatnak, vagy ma derül ki, hogy holnap van a pályázati határidő). Vagyis az Orbán által fémjelzett kormánypárt, amelyik holnap fejhangon óbégatva megszavazza a parlamentben a Sargentini-jelentés elleni állásfoglalást tudományosan bizonyítottan korruptabb, mint az elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc év kormányai. Nekik a haza az első és ezt azóta is naponta bebizonyítják.

Szijjártoporzékolási Péter már Luxembourgból küldözget közleményeket az MTI-nek, ahol az uniós külügyminiszterek egynapos tanácskozása zajlik ma. A magyar kocsmadiplomata lengyel kollégájával éjszakába nyúlóan tanácskoztak és egyetértettek mindenben: mindenki geci, és különben is a migránsok. Úgyhogy következésképpen Szijjártó világossá tette:

Magyarország semmilyen, Lengyelország elleni szankciót nem fog megszavazni, és számíthat Lengyelország támogatására mindvégig a hetes cikkely szerinti eljárás során. 

Vagyis két korrupt kelet-európai ország – ahol sérülnek a jogállamiság elvei, ahol sérül a bíróságok függetlensége, ahol nyomorgatják a sajtószabadságot, ahol szájbarúgják a civil szervezeteket és csírájában igyekeznek eltaposni a polgári önszerveződést – összehajol és egymást támogatva akadályozza meg azt, hogy bárki bármit számonkérhessen rajtuk. Tényleg megette a fene az európai jövőt!

Csak azért, hogy nehogy lemaradjanak róla: Vajna Tímea közpénzceleb, Vajna András parókakészítő médiacsászár felesége méltán népszerű Instagram-oldalán adta hírül, hogy az Orbán família (Viktor, Anikó, Gazsi) Arnold Schwarzeneggerrel együtt bulikázott a milliárdos producer és neje otthonában. A NER-ben az a jó, hogy mindig összeér a hasznos a kellemessel. Ezért nem marad más hátra, mint egy idevágó olvasnivaló: A NER szelleme mostanra mindenhová befészkelte magát. Szép ez, jó ez, kellemes hetet mindenkinek, innen már csak lefele visz minden út!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.