Június 13,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A nap, amikor nem történik semmi?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 630,068 forint, még hiányzik 2,369,932 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hogy akkor felvirradt a nagy nap, drága barátaim! Már megint. Jó reggelt kívánok mindenkinek! Ez lesz az a nap, amikor bármi történik, nem történik semmi. A sokak által méltatlanul nem kedvelt, de legalább nem is olvasott TGM szerintem megmondta a tutit azzal kapcsolatban ami ma-holnap Strasbourgban történni fog, én kivételesen elolvastam, úgyhogy állítom, az egész okfejtés kiváló, nem csak a slusszpoén, amit most idepakolok:

Szóval akármi történik most az Európai Parlamentben, nem fog történni semmi. A közmunkások családtagjai ezentúl nem kaphatnak segélyt. Ez viszont megtörténik.

Röviden az a lényeg, amit kevéssé intellektuális módon, talán téves, naiv meglátásokkal fűszerezve, de már mi is kifejtettünk: nincs európai megoldás a kínjainkra. Azért nincs, mert Európa körülbelül ugyanazt mondja a szájával, csak talán kevésbé tahó módon, mint Orbán és Kövér. Vagyis:

Ezek a társadalmak minden saját hibájukat az idegeneknek tulajdonítják (…), mintha a bevándorlók távozásával, a nemzetiségek (etnikai kisebbségek) erőszakos beolvasztásával vagy kikergetésével egyszer csak megjavulnánk, s békében (…) élnénk együtt az illatozó rózsakertben…?

Márpedig, amikor Bakondi György félművelt papagáj és belbiztonsági vakondtúrás kiáll, és teli pofával kelti a feszültséget, hogy miszerint felháborító a vasárnap történt szexuális kényszerítés (igen, azért felháborító és azért ajánlott fel 1 millió forintot a nyomára vezetőnek a rendőrség, azért van tele a salakmédia a megrönyödéssel, mert afgán menekült az elkövető!), akkor ez történik. Azt sugallják, azzal etetik a rommá hülyített-hergelt népet, hogy ha majd ezek nem jönnek ide, akkor többé soha nem kerül sor szexuális kényszerítésre ebben az országban. Mert mi, magyarok nem vagyunk ilyenek, szexuális erőszakos cselekményeket kizárólag a büdös kecskebaszók követnek el, hát nem milyen igaza van Orbán Viktornak, amikor a homogén-keresztény nemzetállamunkért veri a nyálát? Hogy azt mondja Bakondi:

A keresztény és a muszlim kultúra más-más módon viszonyul a nőkhöz, a nők tiszteletéhez. Az európai keresztény kultúra tiszteli, megbecsüli és megvédi a nőket.

Nem találtam most friss adatokat, de a három évvel ezelőtti bűnügyi statisztikák valahogy kurvára nem vágnak egybe a galád propagandával:

2015-ben például a nem magyar állampolgárok által elkövetett szexuális erőszak esetek száma 14 volt, az adott évben összesen elkövetett 355 ilyen cselekményből. Tehát 341 esetben fel sem merült, hogy aki az áldozattá vált nő bugyiját letépte, az ne e lángoktól ölelt táj szülötte lett volna. (…) A legóvatosabb becslések szerint is minden harmadik lánygyerek megtapasztalja élete során az erőszakot a családjában. Ha a felnőtt nőket vizsgáljuk, azt láthatjuk, hogy esetükben körülbelül hét százalékos az áldozattá válás aránya.

Áltassuk magunkat, ringassuk bele magunkat ebbe a penetránsan hazug, önámító, a saját szentéletű tökéletességünkről szóló mítoszba! Nincsen velünk semmi baj, legfeljebb néha átesünk a vak komondoron és az asszony issza meg a levét, de ez más, mert mi tiszteljük, megbecsüljük, megvédjük a nőket. Okádni kell. Ha EZT még hozzáveszem, még inkább.

Natehát visszatérve a nagy naphoz, amikor nem történik semmi. Dehogynem.

  • Dömötör Csaba Rogán-alattvaló szerint az van, hogy az Európai Parlament meg akarja törni Magyarországot, zsarolnak, fenyegetnek.
  • Deutsch Ennyikebulika Tamás szerint Brüsszel bevándorláspárti többsége visszaél hatalmával. (Szépöcsém, hát nem úgy volt, hogy ti vagytok a többség, nektek van igazatok, és sehol nincsenek azok a nyomorultak?)
  • Kovács Desikerült? Zoltán szerint Orbán 7 perces Viktor egyenesen koncepciós eljárással áll majd szemben.

Akkor szeretném felhívni a figyelmet újra: mindenféle ellenkező előjelű nyekergéssel szemben a strasbourgi úgynevezett vádlottak padján nem Magyarország ül majd, hanem Orbán Viktor és a Fidesz-kormány.

Ennek fényében és ettől teljesen függetlenül is valami hihetetlen szánalmasat alakított az MSZP alelnöke tegnap, amikor arról kérdezték, a párt EP-képviselői hogyan szavaznak a Sargentini-jelentésről. Ezen az arcpirító megmozduláson egyáltalán nem változtat az sem, hogy a végén az MSZP meghozta a nehéz döntést: megszavazzák a jelentést. Szakács László odáig fajult az ATV stúdiójában, hogy bár tökéletesen egyetértenek a jelentéssel, de el kell töprengeniük a következményeken. Mert mi lesz, ha majd a Fidesz hazaárulóknak minősíti őket? Értjük? Egy ellenzéki párt aszerint politizál, hogy mi lesz, ha a kormánypárt és médiagépezete csúnyákat fog írni, mondani róluk? Ez egy olyan média- és politikatörténeti pillanat volt, amire én nem tudok, mit lépni. Annyira szürreális és abszurd, hogy azok a világok is összedőltek bennem, amelyek eddig még nem.

Ha hiszik, ha nem, Manfred Weber, a Néppárt vezetője kompromisszumkészséget vár Orbántól. Még mindig. Vajon mégis mire alapozza a szép reményeit a frakcióvezető úr? A fenti és az ahhoz hasonló nyakló nélküli szájtépésekre csak nem alapozhatja. Akkor meg mire? Mely jeleit tapasztalta vajon az elmúlt héten annak, hogy a magyar kormány a kompromisszumokat keresni megy Strasbourgba? Egyelőre nincs több kérdésem.

Ha meg arra gondolok, hogy tegnap még a Vietnami Kommunista Párt főtitkárának gazsulált őfényessége, végképp nem értem, mi a gyászt akar ez egyáltalán Európától. Meglehetősen vicces ugyanakkor, hogy bár a kommunizmus legnagyobb ellensége, Felcsút üstököse lenyűgöző fényképalbummal tiszteleg a világ egyik utolsó kommunista országa és annak egyik vezetője előtt Facebook-oldalán, azért annyira nem volt bátor ő, hogy kibontsa az igazság minden szálát. Az album címe: Találkozó a vietnami pártfőtitkárral. Jahogy a csillogó szemű rajongók orrára nem kell rákötni, hogy kommunistákkal hetyeg a bálványuk? Az más.

Jó, mondjuk az amerikai nagykövettel is összefutott, úgyhogy ne legyek demagóg, végül is attól, hogy kommunistákkal parádézik, nem kell hülyét kapni, benne van a vérében, mi így szeressük az elnök urat. Hogy Orbán és Havasi Bertalan szerint miről esett szó a találkozón, azt nem tudjuk. Az amerikai nagykövetség semmitmondó, de legalább végtelenül diplomatikus közleménye szerint David Cornstein arról beszélt Orbánnal, hogy a két ország között érdekközösség van egy sor kérdésben, beleértve a biztonsági együttműködést, az Ukrajna elleni orosz agressziót, az energiabiztonságot, és CEU-t. Meg hogy

a találkozó fontos lépés volt a bizalom és a kommunikáció helyreállításában, és lerakja az alapját a további magas szintű kommunikációknak az országainkat érintő sok fontos ügyet illetően.  

Szerintem a kommunikáció gördülékenységének és a bizalom helyreállításának egyetlen feltéle van: nem szabad bírálni az elvtársakat és akkor nem gurul el a gyóccerük. Ennyi. Hagyni kell a jogállamot, a demokráciát, hogy ott rohadjon meg, ahol van és akkor Cornstein úrnak sem kell Szijjártóhoz rohangálni a vörös szőnyegre. Értjük? Akkor jól van.

Mivel semmi kedvem Bayer párttag Bereményi Gézát taposó neoprimitív förmedvényét szavakkal illetni, és mivel most azzal sem vagyok hajlandó foglalkozni, hogy Vekerdy Tamást hogyan belezi és feszíti keresztre a szolgamédia, elmondom, hogy új történelmi csúcsra emelkedett a munkaerőhiány Magyarországon az idei második negyedévben – derül ki a KSH friss adatai szerint. Április és június között 83 600 betöltetlen munkahely volt, ami közel 30%-os emelkedés az előző év azonos időszakához képest. A gazdaság csaknem minden ágazatában növekedett a munkaerőhiány, ami mostanra komoly korlátja a termelés növekedésének. Nem baj, mer megvéggyük!

A végére ITT egy finom kis olvasnivaló. Egy interjú, amely Dr. Csókay András világhírű idegsebésszel készült. Leborulok az orvos, a gyógyító szakmai nagysága előtt és leszakadt pofával veszem tudomásul az összes többit. Megyek, előkeresem az alufóliasisakomat, hátha jó lesz még valamire. Sok kellemes 7 percet kívánok mindenkinek, később folytatódunk!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.