Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A lónak a…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Magyar lovak szolgálják az angol királyi családot! A magyar tenyésztésű lipicai lovakat Magyarország III. Károly király koronázási ajándékaként adta át a honvédelmi miniszter a Brit Királyi Hadsereg részére, Londonban.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf elmondta: a lovakat a brit királyi család fogja reprezentációs célra használni. Hangsúlyozta: mindez a magyar lótenyésztés nemzetközi hírnevét öregbíti. Korábban kerültek magyar lovak a Brit Királyi Hadsereghez, arra azonban még nem volt példa, hogy Magyarország kifejezetten a brit királyi család részére ajándékozott volna lovakat – fejtette ki.   Hozzátette: a két – 8, illetve 6 éves – heréltet Szilvásváradról, az Állami Ménesgazdaság méneséből választotta ki ez év elején III.Károly király főistállómestere és a királyi főkocsis. Mindkét állat nemzetközi szintű fogatos és nyereg alatti kiképzést kapott, így kiválóan megfelelnek majd a brit királyi udvar reprezentációs céljaira.

Kiadó: Honvédelmi Minisztérium (MTI-OS)

Ez a hír talán még a múltkorinál is izgalmasabb kicsit – amikor egy részeg megharapta a rendőr ujját, ezért három év börtönt kapott -, erre már valóban lehet mondani a fideszes jelszót: nagy segítség ez a magyar családoknak! Remélem, a lovakon lesz magyar rendszám, hogy messziről is lehessen látni a nemzeti hovatartozásukat. Azt nem tudom, volt-e hír, hogy Putyin Kínában kiskutyákat kapott ajiba. Biztosan volt, de ha nem, majd lesz. Mert első mimagyarok teljeskörű tájékoztatása.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.