Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A libsik kevesen vannak, valójában csak négyen, Soros, Gyurcsány, Karácsony és a Változó Tényező

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Búbánatmentes jó reggelt, gondolkodásmentes szép napot kívánok! Az első nem biztosan, de a második kívánságom garantáltan teljesülni fog sok kedves honfitársunk esetében. A fél siker is jobb, mint a semmi.

Karácsony Gergely pokolra szállása és Szakács Árpád szentté avatása között van idő átgondolni, hogy először Matolcsy György euróerősítő varázslatáról kellene-e megemlékezni, vagy inkább Láng Zsolt fideszes csodafegyver vicces kijelentéséről, miszerint úgy nem lehet dolgozni, ha a főváros nem veszi figyelembe a fideszesek javaslatait. Ó, rohadjak meg, el sem tudom képzelni milyen érzés lehet, ha szarnak az ember fejére, senkit nem érdekel a véleménye, úgy hoznak döntéseket, ahogy akarnak.

Régebben nem nagyon volt ilyen, mármint amióta kitört a demokrácia mifelénk. Emlékszem, már mindenkinek tele volt a hócipője, amikor fél évig is elvitatkoztak a pártok, mielőtt meghoztak egy döntést, törvényt módosítottak vagy hasonló dolgot csináltak. Az ember eltöprengett rajta, hogy azért mégis egészségesebb lenne, ha gördülékenyebben haladnának a dolgok. De nem haladtak, mert a parlamenti pártoknak meg kellett egyezniük egymással, mindegyik a maga igazát bizonygatta, nehézkes volt.

Nade bezzeg most, mióta bevezettük a jóféle konzervdobozos demokráciát, azóta minden megy flottul, mint Katiban a gyerek, ágról ágra. Reggel kitalálja a vezér, estére Semjén versbe foglalja, éjjel benyújtja, reggel arra ébredünk, hogy Kiskunmajsa a főváros, Kósa Lajos atomtudós lett és ő irányítja Paksot, ráadásul mindkettőt, Németh Szilárd megkapta a béke Nobel-díjat, Simicska Lajost pedig soha nem is ismerte Orbán Viktor. Pikkpakk megy minden, mint a karikacsapás. Csak azok a rohadék liberálisok, azok ne lennének. Elenyésző kisebbségben vannak ugyan, de egyszerűen eltiporják a túlnyomó többségben dübörgő konzervdobozosokat. Hogy ezt hogy a francban csinálják maroknyian, arra még nem jött rá az orvostudomány, azonban sikerült feltalálni a koronavírus tesztet, amit már sokan feltaláltak, de annyira senki, mint mi. Azt nem tudjuk, hogy fog-e működni, de szeretjük, mert nemzeti.

Amúgy, ha nem működik, akkor sincs semmi gáz, mert van – vagy ha még nincs, majd hamarosan lesz – tizenhatezer lélegeztetőgépünk, amit kurvasok pénzért megvettünk demokratikusan és nem pontosan tudjuk, hogy tényleg lélegeztetőgépe-e az összes, de ha esetleg mégsem fog kelleni mindegyik, majd jól eladjuk. Hogy kinek, azt hirtelen még nem tudjuk, talán a kínaiak megveszik. Féláron. Ha jól számolok, közel 19 millióért vettük darabját, a hülyének is megérte. Amúgy is ez a jó módszer. A csúcson vásárolni, amikor zuhan az ár, akkor meg eladni. Ezen mindenki csak nyerhet, de ha nem, azt is ki nem szarja le?

Szóval még mindig ott tartok, hogy a konzervek rengeteg sokan vannak, a libsik kevesen, sőt, valójában csak négyen, Soros, Gyurcsány, Karácsony és a Változó Tényező, de ezek mindent leuralnak. Az egész Facebookot, meg az irodalmat, az alkotó- és az előadóművészetet, mindent a világon. Hogy ezt hogy csinálják, az még nem derült ki most sem, de valami rettenetesen elnyomják a magyarokat és Láng Zsoltot is, de soha nem szabad feladni a harcot, mert akkor a rohadék libsik győznek és mindenkit fekete nővé fognak átoperálni. Agyafúrtan kell küzdeni ellenük, erre megvannak a bevált technikák. Például ordítani kell teli torokból, hogy mindjárt leszakad a Lánchíd, aztán meg ordítani kell, hogy a rohadtlibsi Karácsony nem akarja engedni, hogy a Lánchídról lövöldözzenek tűzijátékot az elnyomott konzervdobozok, mert köztudott, hogy a Lánchíd nem szakad le a nemzeti érzelem alatt, csakis a libsik alatt. Aztán meg csinálni kell ezer portált, tévét, rádiót, amit lehet, a libsiktől is el kell venni, és amikor már tízszeres számban van konzerv média, akkor üvölteni kell, hogy de már megint el vannak nyomva ők, ez tűrhetetlen, bírhatatlan, szívhasogató és minden ilyesmi szörnyűség.

Ja, meg még azt is kell mondani – hangosan, mert a konzervek köztudottan nagyothallók és sokszor, mert degeneráltak is -, hogy a rohadék Karácsony meg akarja sarcolni a budapestieket. Bosszúból, amiért a jó kormány egy kis szolidaritást kér tőlük – mármint elveszi a pénzt -, ezért Karácsonyék megemelik a parkolási díjtat. Logikus, de teljesen. Ha a kormány kirabolja a fővárosiakat – mert hát az ő befizetett adójukat veszi el -, akkor méltó bosszú, ha a főváros vezetése is kirabolja őket. Vagy hogy is van ez?

Jó töprengést kívánok mindenkinek. Van jó hírem is, ma már péntek van, ami köztudottan majdnem szombat. Ennek tudatában vidám ébredezést, hamarosan jövünk és úgy beszólunk, hogy csak na.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.