Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A kérdés valóban egyszerű: eltakarodtok, vagy sem?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Választás 2018 – Orbán: az a kérdés, hogy amit megkerestünk, azt a gyermekeinkre, az idősekre vagy a bevándorlókra kell majd költenünk

Budapest, 2018. április 7., szombat (MTI) – Vasárnap „arról kell döntenünk, hogy azt a gazdasági erőt és azt a pénzt, amit nagy nehezen megkerestünk, azt a gyermekeinkre, az unokáinkra, családtámogatásra, nyugdíjasokra, idősekre vagy a bevándorlókra kell majd elköltenünk” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán szombaton délután közzétett videóban.

A kampány végére a dolgok leegyszerűsödtek: arról kell döntenünk, hogy beengedjük-e a bevándorlókat Magyarországra vagy megvédjük Magyarországot – mutatott rá a kormányfő. A visszaszámlálás elkezdődött, még néhány óra, és választunk – mondta Orbán Viktor, jelezve, maga is részt vesz a mozgósításban, egy telefonközpontból hívja fel a polgárokat, hogy vegyenek részt a vasárnapi, sorsdöntő választáson.

A pénz amit nagy nehezen megkerestünk? Te milyen pénzt kerestél meg Viktor? Még csak dolgozni sem dolgoztál életedben, nem hogy még te kerestél volna meg bármilyen pénzösszeget is a magyar embereknek. Hát miről beszélsz te? Az adófizetők pénzét a magyar kormány feléli, abból stadionokat épít és strómanokat töm ki. Nem elég, hogy azok pénzét lopjátok napi rendszerességgel, akik ezért valóban megdolgoztak, de még át is veritek őket?

A magyar kormány mikor költött a gyerekeinkre és unokáinkra? Lassan már akkor sem tudna ha akarna, mert ezek a gyermekek már külföldön születnek. Az időseket és nyugdíjasokat kamu rezsicsökkentéssel, tűzifa és tojás osztásokkal próbáljátok befolyásolni. Húsvéti és karácsonyi ajándéknak álcázott alamizsnával próbáljátok lekenyerezni az időseket, olyan Erzsébet-utalványokkal, amit a magyar adózók fizettek!

A dolgok valóban leegyszerűsödtek, a kérdés csupán annyi, eltakarodtok-e végre az ország vezetéséből, vagy sem?

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.