Április 17,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A kamu és a méter

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

 Kamuméter néven indít sorozatot a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, hogy kiderüljön, mi teljesült Karácsony Gergely főpolgármester választási ígéreteiből.

    Szentkirályi Alexandra pénteken a Facebook-oldalán megosztott videójában azt mondta, közeleg a kampány és menetrendszerűen jön a „balos ígéretdömping”.
    „Ígérgetni márpedig Karácsony Gergely nagyon is tud, így volt ez öt éve is. Nézzük meg közösen, hogy mi teljesült és mi a kamu” – fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.
    Szentkirályi Alexandra a videóban a Városháza parkot mutatja be, amiről Karácsony Gergely azt ígérte, hogy „szép, zöld, szemléletformáló és kellemes” lesz. Azt mondta, hogy a korábbi ígéretekből nem sok valósult meg: az ott lévő parkoló kicsit átrendezve, egy murvás sáv kijelölve, bent egy apró udvar.
    „Tehát, akkor az ígéretet betartotta vagy kamu volt” – tette fel a kérdést a főpolgármester-jelölt, majd hozzátette, hogy „kamu volt”.
    „Szomorú végignézni, ahogy Gyurcsány és Karácsony bánnak Budapesttel és az itt élőkkel, ennél ez a város sokkal többet érdemel” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra, hangsúlyozva, hogy „Budapesten változás kell!”. (MTI)

Pöpec! Tehát Szentkirályi Alexandra nem azzal óhajt kampányolni, hogy ő mi szépet csinálna főpolgármesterként, milyen tervei, céljai vannak, és ezekre honnan szerezne pénzt, hanem azt csinálja, amit a Fidesz mindig, minden helyzetben csinálni szokott. Hazudozik, lejárat, kiforgat, csúsztat, torzít. A kamuméterbe betolhatná igazán a gazdáját is, mert mintha lett volna olyan ígéret, hogy nem fosztják ki a fővárost. Ehhez képest azon dolgoznak évek óta, hogy kivéreztessék Budapestet, így szerezzék meg a hatalmat ott is, ahol egyébként a polgárok akaratából ez nem sikerült nekik. Mi szépet mondhatnánk erre? Talán azt, hogy nem feletétlenül jó taktika hülyének nézni az embereket, merthogy ez eddig sem jött be. De azért persze hajrá!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.