Június 13,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A csúti honfoglaló és DNS őr megint Erdélybe ment ahhoz, hogy megfenyegesse a magyarországi magyarokat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 630,068 forint, még hiányzik 2,369,932 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Ma is szombat van. Legfeljebb vasárnap, de biztosan nem hétfő. Pedig abból is van egy pár. Ma volt az év legfontosabb napja. Orbán Viktor megjelent Erdélyben és megáldotta az egybegyűlteket. Én pedig elgondolkodtam rajta -nem először, és valószínűleg nem is utoljára -, hogy miért nem költözik oda. Láthatólag imádják egymást. Na, nem mindenki mindenkit, mert a külhoni magyarok nagy része tojik a fejére. De aki imádja, az nagyon. Mondjuk talán én is jobban kedvelném, ha nem látnám közvetlenül és nem érezném a bőrömön, hogy milyen kártékony parazita. Ha csak az öblös hazugságok és a számolatlanul tolt pénz jutna el hozzám is, talán kedvelhetőbb lenne. Bár valószínűleg úgy sem, mert csak átgondolnám, hogy a nekem juttatott pénzért valaki megdolgozott, azt valakitől elvették.

Origo:

Ez már minimum természeti csoda, hogy egy portál egyetlen lendülettel tud benyalni és leszopni. Nekik sikerült. Sőt, folyamatosan sikerülni szokott.

A csúti honfoglaló és DNS őr megint Erdélybe ment ahhoz, hogy megfenyegesse a magyarországi magyarokat. Cuki pasi. Azt üzente ő, hogy illiberális országot fog építeni az elkövetkező években, miközben kiirtja és lebirkózza a liberálisokat. Eddig nem ragaszkodtam volna ahhoz, hogy liberálisnak tituláljanak, de mostantól liberális vagyok. És meleg és zsidó, cigány, nő, feminista, hajléktalan és minden, amit ez a geci társaság gyűlöl. És nem jól viselem, ha egy dagadék tudatrepedés, egy félművelt, hatalommániás, retardált nácipalánta fenyeget. Csak szólok.

Kocsis Máté – akiről tudjuk, hogy nem buzeráns, hiszen maga mondta, nekem meg valamiért eszembe sem jutna ezt magamról hangoztatni. Talán ezért nem vagyok udvaronc  – lendületből védte meg a gazdáját.

 A kormánypárti politikus az Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédét kommentáló ellenzéki pártokra reagálva úgy összegzett: azért kell szembefordulni a liberális ellenzékkel, mert nem a magyar családok, hanem a külföldiek érdekeit képviselik Magyarországon. Betelepítenék a bevándorlókat, újra eladnák a közműcégeket a külföldieknek, megemelnék a rezsiköltségeket és a brüsszeli bürokrácia érdekeit szolgálnák itthon – sorolta.
Kocsis Máté kijelentette: a Fidesz készen áll a liberálisokkal szembeni küzdelemre. „Van kellő erőnk és bátorságunk, hogy megvívjuk az előttünk álló csatákat a keresztény szabadságért, Magyarországért, és az eddigi eredmények megvédésért” – szögezte le.
    A frakcióvezető értékelése szerint az ellenzéki nyilatkozatok két dolgot is egyértelművé tettek. Egyrészt azt, hogy az ellenzéknek nincs komolyan vehető jövőképe Magyarországról. Másrészt szolgai módon követik és védik azt a liberális, bevándorláspárti politikát, amely az elmúlt években folyamatosan támadta Magyarországot – fejtette ki.
    „Mai reakcióik ismét bizonyították, hogy az ország megvédésében és megerősítésében rájuk nem lehet számítani” – mutatott rá a fideszes politikus. (MTI)

Aztán ti kinek az érdekeit szolgáljátok, gyöngyvirágom? A magyar családok érdekében van már minden a strómanok nevén, hogy a Balatonhoz sem tud lemenni egy család úgy, hogy ne valamelyik magánbirtokán taposna? A magyar emberek érdekében írtátok át még a munka törvénykönyvét is, hogy az a külföldi autógyártók érdekét szolgálja? A magyar embereknek jó az, hogy alacsonyak a bérek, esély sincs a tanulásra? A magyar emberek érdekében irtjátok a munkaképteleneket, betegeket, az ő érdekükben lökitek szakadékba azokat, akikre nincsen szükségetek? A magyar emberek érdekében üldözitek el az országból az ambiciózus honfitársainkat, hogy lecseréljétek őket olyan külhoni magyarokra, akik a büdös életben semmit nem tettek és soha, semmit nem is szándékoznak tenni ezért az országért, viszont a ti bűnbandátokra szavaznak? A magyar emberek érdekében öntitek a közpénzt az egyházaknak, vesztek belőle kikötőt, paktáltok le Putyinnal?

Szembe kell fordulni, kicsi Máté? Kivel? Azokkal a magyarokkal, akik nem imádják a gazdidat? Tényleg? Azokkal, akiknek az adójából ti dőzsöltök? Mert más a véleményük? Aztán mit kell érteni a szembeforduláson? Lesznek bebörtönzések, mint Putyinisztánban? Ezt szeretné a hibásagyú? Hát kurvára gratulálok a magyar kormánynak, kiemelten a magyar miniszterek elnökének, amiért elmászik hőbörögni Romániába, mert itthon fosik még a saját rajongótáborától is, de ott baromira bátor. Nyomoronc banda. És Matékának is üzenem, hogy túlhúzzátok a feszítést, vagy mi. Ne fenyegessétek a saját honfitársaitokat, mert egyszer rá fogtok baszni.

Mindenki másnak pedig javaslom, hogy gondoljuk végig, mi a bús franc történik itt. Ezek a nyomorultak lapátolják ki a mi befizetett adónkat külföldre, miközben a seggünk lóg ki a gatyából és még ők fenyegetőznek. Hogy harcolni fognak. A magyarországi magyarok ellen. Ez csak nekem kibaszottul dühítő? Mennyien vannak ezek? Kétmillióan? A hithű szektások annyian sem. Kicsoda Orbán Viktor? Honnan veszi a bátorságot akár ő, akár Kocsis Nembuzeráns Máté, akár bárki más, hogy onnan ide üzengessenek? Milyen alapon? Miért kellene ezt elviselnünk? Költözzenek össze a faszba azzal a kétszázezer székellyel, aztán kész. Boldogítsák egymást. Sőt, tartsák el egymást, rólunk meg le lehet szakadni. Nyomoroncok.

Most az történt egészen pontosan, hogy ezek a gazemberek megfenyegettek mindenkit, aki nem áll be a rabszolgamenetbe. A szaros náci diktatúrájukat átkeresztelték keresztény szabadságra és most ezt fogják nyomni mindenhol. Az összes agy- és gerincnélküli bűnsegéd ezt fogja szajkózni. Dugjátok fel magatoknak a keresztény szabadságotokat, ezt csak a hozzátok hasonló hülyék veszik be. Majd vegyétek elő, és nézegessétek a börtönben. Mert ott a helyetek és oda is fogtok kerülni. Mert bűnözők vagytok. Egytől egyig.

Semjén Zsolt: nem azért lettünk világnemzet, mert ezt akartuk, hanem erre kényszerített a minket a történelem. 

Beszarás. Zsoca! Nem vagyunk világnemzet! Ha igen, fura módon. Innen vagy lenyesték az ország bizonyos részeit azért, mert mindig a fasz rossz végén álltunk, mert idióták vezették az országot, vagy menekült innen mindenki, aki normális életet akart. Na, erre kurvára nem kellene büszkének lenni.

Elegem is van így, vadhajnalban az összes hülyéből. Megyek, majd jövünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.