Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A bevándorláspárti erők 54 millió eurós bosszúja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azt már reggel óta tudjuk a jól értesült Magyar Idők jól értesült fogalmazószemélyzetének köszönhetően (pláne, hogy az MTI is megírta), hogy miután igazi diktátorok oldalán kinomádkodta magát Kirgizisztánban, Orbán Viktor jelen lesz a Sargentini-jelentés plenáris vitáján szeptember 11-én Strasbourgban. Ahol természetesen harcolni fog és megvéd. Már megint.

A magyar kormányfő nem először határozott úgy, hogy személyesen védi meg az országot a politikai ellenfelek támadásaitól

az Európai Parlamentben, amely minden esetben, amikor neki vagy a magyar kormány képviseletében bárki másnak toporzékolásilag jelenése van ott,

személyeskedő viták színhelyévé válik, rendszeresek a bekiabálások és a radikális baloldali képviselők által végrehajtott politikai performanszok 

– írja a Magyar Idők, miért is kételkednénk benne. Ki hitte volna, hogy ilyenek is vannak. Bezzeg a Duna partján, Budapesten, ahol Kövér László a házmester, ilyenek sosem fordulhatnak elő az országnak házában. De nem ám. Egy szemöldökcsipeszezéssel, vagy egy jól időzített boldogkarácsonyozással minden vita végére pontot lehet tenni. Még mielőtt kialakulhatna egyáltalán.

Elkanyarodtam. A NER-sajtó zászlóshajójának pártközpontból érkező információját a kormányinfóról elhíresülni még nem tudott (Lázár János súlyos örökségét csak halovány takaréklángon táplálja az utód kínos igyekezete) Gulyás Gergely sztárjogász is megerősítette, ha már kilökték a mikrofon elé megmagyarázni, mint Kósa Lajost szokták régebben: a Sargentini-jelentés az utolsó elkeseredett kísérlete az Európai Parlament bevándorláspárti vezetésének, hogy a bevándorlás ellen elsőként fellépő Magyarországot megbüntessék.

Jó, mondjuk azt pont nem tudnám így hirtelen megmondani, hogy a zöldpárti Sargentini konkrétan milyen előkelő helyet foglal el az EP bevándorláspárti vezetésében, de valaki biztosan tudja az elnyomott mártírok közül.

Azt sem derült ki még eddig egyszer sem, hogy mire alapozza Gulyás, a főnöke és az összes fizetett pártfogójuk és önkéntes szekértolójuk, hogy a Sargentini jelentés arról szól, hogy ki támogatja és ki ellenzi az illegális migrációt. Tudom, hogy unalmas, de azért leírom, ha már Gulyás is hazudik. A Sargentini-jelentésnek semmi köze a migrációhoz, de annál több köze van az európai alapértékek magyarországi sérüléséhez. Amely sérülések indokolhatják az EU-s szerződés hetes cikke szerinti eljárást Magyarország ellen. Például az Alkotmánybíróság jogköreinek csorbítása, a magyar ügyészség nem létező függetlensége, a kormánypárti politikusok üzleti érdekeltségei, a médiapluralizmus kinyírása, stb.

Igazán szexi és fancy, ahogy a kormány sztárjogásza mondvacsinált/másodlagos problémáknak minősíti a felsoroltakat (és a fel nem soroltakat), és köti az ebet a karóhoz: a bevándorláspárti, migránssimogató, sorosista erők bosszút akarnak állni, amiért a testünkkel és a határkerítésünkkel védjük Európát.

És mert mindez nem elég tragikus és szörnyű, jön az abszolút logikai gyomros a bevándorláspárti erők bosszúját illetően:

Az Európai Bizottság 54 millió eurót kifizet Magyarországnak a déli határ védelmére a migrációs válság kezdete óta elköltött mintegy 900 milliós költségből, ezzel elismeri, hogy az ország az unió külső határait védi. A kiadásokból a bizottság több mint 300 millió eurót elfogad, és az ebből jelenleg rendelkezésre álló 54 millió eurót rövid időn belül átutalja. (MTI)

Innen lesz szép veszíteni. Vagy nyerni. Vagy tovább szabadságharcolni, vagy fene se tudja már, mi is a cél valójában. Tehát a Fidesz-kormány harmadik, de inkább lassan negyedik éve azon vinnyog és abból él kétharmadtól kétharmadig, a propagandamédiájuk egyik végétől a másikig azzal a szörnyű-borzasztó-felháborító tényállással van tele most is, hogy a migrációpárti hatalmak nem csak hogy pártolják a migrációt, de alaptalanul, igazságtalanul támadják is azokat, akik ellenzik a migrációt, vagyis külön Orbán Viktort, aki az atyaúristene a migránsokkal való megélhetési riogatásnak.

Erre a migrációpárti hatalmak hozzájuk vágnak 54 millió eurót, mert nyilvánvalóan (!) bosszút akarnak állni rajtuk, külön Magyarországon és pláne Orbán Viktoron, rohadjanak is meg a Sargentini-jelentésükkel, ahol vannak. Erre már tényleg nem nagyon lehet mit lépni. Akinek még megmaradt a józan esze, vigyázzon rá!

U.I. A déli határ védelmére a migrációs válság kezdete óta elköltött mintegy 900 milliós költségről szóló elszámolást látta valaki?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.