Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ami szép, az szép

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem kommentáljuk.

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye

 Tegnap az Országgyűlésben, Szávay István kintornás jobbikos képviselő felszólalásában zsákból öntötte hazugságait, hamis állításait, a CÖF-CÖKA irigyelt, társadalmilag elismert civil missziója kapcsán.

A valóság azonban az, hogy az MVM adomány elszámolásáról és a kétoldalú szerződés betartásáról a CÖF-CÖKA honlapján minden igazoltan és tételesen fellelhető. 
A kintornás a Jobbik égő házáról próbálja a figyelmet elterelni, a cserbenhagyott választók adóiból finanszírozza megélhetését. Több mint egy éve, megszállottsága ellenére nem tudja bizonyítani, hogy a CÖF-CÖKA bohócos jövőt megjósoló plakátja közpénzből vagy éppen az MVM adományokból lett finanszírozva. Miért? Mert amit állít, orbitális hazugság.
Közvélemény előtt világos, hogy a Vona-Gyurcsány közeledés nem volt mese és ma már a széthulló Jobbik a szédelgő szocliberálisok barátságára áhítozik.
Önbevallás alapján azonban a Jobbik a több százmilliós tiltott pártfinanszírozás bűnös módszereivel és támogatói százmilliós adományának eltüntetésével igazolta az ÁSZ vizsgálat realitását.
Mindenesetre a zsák-, zacskó-, stanecli-párttá süllyedt Jobbik népszerűségének katasztrófájára a Gyurcsány-féle szindróma ad magyarázatot: „Hazudtunk reggel, éjjel, meg este”.
Szávay képviselő úrnak pedig szembe kell nézni a jogi következményekkel.

MTI-OS

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.