Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A jogsértő hazugok kötik az ebet a karóhoz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,582,500 forint, még hiányzik 417,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jogerős bírósági ítélet mondja ki: Rogán Antal, a propaganda felkent minisztériuma és az egész kormány hazudott, amikor a nemzeti konzultációnak nevezett agymosás keretében valótlan állításokat fogalmazott meg a Magyar Helsinki Bizottságról.

Rogán Antal, a propaganda és az egész kormány azt hazudta a lakosságnak kiküldött konzultációnak csúfolt kérdőívben, hogy a Helsinki Bizottság a törvénytelenségeket elkövető bevándorlókat védi, és ezzel pártolja a törvénytelenséget. Az első- és másodfokú bíróság is kimondta, hogy valótlan tartalmú ez az állítás, hamis színben tüntetik fel vele a jogvédőket, és Rogánék jogsértést követtek el.

Rogán Antalt, a propagandát és az egész kormányt 2 000 000 forintos sérelemdíj megfizetésére kötelezték, a kormany.hu nyitóoldalán pedig 30 napon át kint kell lennie: a hazugok bocsánatot kérnek a Magyar Helsinki Bizottságtól.

Ha valaki azt hitte, hogy Rogán Antal, a propaganda és a kormány képes emelt fővel veszíteni, itt a cáfolat:

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Budapest, 2018. május 5., szombat (OS) – Reagálás a Fővárosi Ítélőtábla döntésére

A kormány tudomásul veszi, de nem ért egyet a Fővárosi Ítélőtábla ítéletével. Fenntartjuk az álláspontunkat, miszerint a külföldről támogatott, bevándorlást támogató szervezetek súlyosan veszélyeztetik Magyarország biztonságát. A kormány ezért a jövőben is minden eszközzel, így többek között a Stop Soros törvénycsomaggal is fel fog lépni az illegális bevándorlást támogató tevékenységek ellen. Az április 8-i választás eredménye is erre kötelez minket.

Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ (MTI-OS)

Szerintem az van, Rogán (amellett, hogy bírósági ítéleteket ti állítólag nem kommentáltok), hogy aki bírósági ítélet hiányában sem vette be a tényekkel a büdös életben alá nem támasztott hagymázas uszításaitokat, a közönséges összeesküvés-elméleteiteket, azokat egyáltalán nem érdekli az álláspontotok, hogy mit gondoltok ti a Magyarország biztonságáról, hogy azt ki veszélyezteti szerintetek és ki nem, hogy miként erőszakoljátok át a kétharmadotokkal a szintén hazugságokra épülő, világ szégyenét jelképező Stop Soros törvénycsomagot, vagy hogy szerintetek mire kötelez benneteket a választás.

A lényeg, hogy hazug gecik vagytok, hogy ezekkel az ordas, lejárató hazugságokkal kampányoltatok hosszú hónapokig, hogy félrevezettétek és rettegésre ítéltétek a jóhiszemű embereket, és most az ő választásukra hivatkozva bagatellizáljátok, hogy valójában azok vagytok, amik: hazug gecik.

Normálisék ilyenkor legalább mélyen kussolnak és várják, hogy feledésbe merüljön az ügy. Nektek ez sem megy. Igaz, 30 napig ott fog díszelegni a kormany.hu-nak csúfolt, néphülyítést szolgáló oldalatokon, hogy hazudtatok, rágalmaztatok, jogot sértettetek. Szar ügy, mert ha mégsem sikerül beszántani a mostanig el nem fideszesített bíróságokat, akkor kurvára nem ez volt az utolsó ítélet, amit nem a szátok íze szerint hoznak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.