Április 28,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Keresd a nőt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,566,300 forint, még hiányzik 433,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha egy vidéki, elnyomott, nem túl kiemelkedő (itt most nem a testi adottság a fő motívum) gyerek, miután a hanyatló hatalomhoz is hiába próbál törleszkedni, kap egy komoly lehetőséget a meritokratikus, ingyenes, jól működő közoktatástól és a filantróp, humanista nemzetsegítőtől, és elindulhat egy karrierúton, ahol sikeres lehet, megtanul minden közegben, minden szituációban jól kommunikálni, kapcsolatot építeni, megszólítani, más dolga sincs, és megtanul jól reagálni a folyton változó helyzetre, közben vezető szerepre szert tenni és azt fenn is tartani, „hirtelen” pusztán „csak” ennek a két kiemelkedő tapasztalatának és félelméből adódó gátlástalanságának (nincs veszteni valója, mert mindent egy lapra tett fel, ha elbukik, akkor „végemindennek”) elképesztő karriert jár be, ahol erőtaktikájának és gátlástalanságának (=félelmének) köszönhetően nála fényévekkel edukáltabb, célokkal rendelkező jellemeket, tehetségeket, karriereket tud lesprintelni, mivel nem akadályozza a kétely mételye, hogy tetteinek következményei is lehetnek, túl azon, hogy a bukását elkerülje átmenetileg, szóval ha a Holdról is látható erkölcsileg, és emberileg vállalhatatlan kétlábon járó kétharmad emberke beleszalad egy pofonba, hogy véletlenül az egyik kiszemeltje, korábbi kiszemeltje nem egy gerinctört senki, és még bele is látott a lapokba, most meg szól, (lejárt lemez, mindig ezt szólják), meztelen a király!

Akkor egy ilyen jobb sorsra érdemes, bukott, de még hatalmon lévő ember nem fog visszariadni, hanem ráengedi Gollamot (most Tóni nem úszta meg:), hogy bármilyen eszközzel, bármi áron, de azonnal diszkreditálja. Mert hősünk meg lett alázva, hogy rongyos 20 M-ból 20 nap alatt 20x annyian hallgatták a 20 éve kisajátított nemzeti ünnepen a nála ráadásul majd’ 20 centivel magasabb, és főleg a számára most már létrával sem felérhető erkölcsi magasságokban otthon lévő kismókust, ami a 20 éve nem vitatkozó népvezető képet instant eltaposta. Ez tudjuk, hogy fáj, és bosszúért kiált.

A Tóni a volt feleség helyett posztol, elindulhat a karaktergyilkosság, Juhász Petinél bejött, persze, elvált férj, voltak viták, akkor ez egy feleség-terrorista, nyilván, híradós anyag… De mi lesz, ha ez se jön be most? Judit, ha megszólal…?

Közben meg a világ vezető hatalma elküldte a bizit, a tiédet, igen, nem a mi Magyarországunkét, hanem a te brancsodét. Azt hiszed, elég lesz most is egy Menczer-szintű géniusz általános iskola 7.-es színvonalú magyarázata ennek „megoldására”? Most szólok, hogy aligha. Az jó, ha el tudsz hitetni minden abszurd marhaságot akár 2 millió emberrel, de ha te is elhiszed, akkor vége a dalnak. A selyemzsinórt elküldték, Viktor, én már nagyon nem szeretném, ha tovább ásnád a sírját Magyarországunknak, hanem nagyon gyorsan (ok, a hívek számára érthetetlenül és rejtetten, mint a kémbanknál meg a kisétálós szavazásnál, meg annyiszor), hogy úgy mondjam, „kiadnád a rendszámokat”, nem kekeckednél szánalmasan a pofonig, mint az európai szövetségeseinkkel, hogy aztán ott ülj hülyén, amikor 20-ra lapot húztál két hónapja is Brüsszelben, aztán csúnyán felsültél. Ok, ha kell, mondjon le miatta a poltpeti vagy a kövérlaci (a nők már elfogytak), de nagyon gyorsan tedd ezt rendbe, mert ha kiraknak a NATO-ból minket, akkor már a Gergő meg a Szandra se mossák le soha a szégyent a neved mellől: az ostoba felfuvalkodott diktátor, aki vesztébe kormányozta a népét. Lehet, ez nem (sem) érdekel, mert azt hiszed, majd kidumálod, de ami talán neked is fontos, és megérted, azaz „még ennél is rosszabb”: Ráheléknek itt kell hagyniuk a kastélyokat. És neked is Hatvanpuszta helyett jön 60 után a puszta.

Szóval szedd már össze magad, sárba tiprások és ellenségek kreálása helyett vedd elő a jobbik énedet, építsél végre valamit, annyit romboltál már, hogy rengeteg a hely.

Ez van most.

Sziráky Félix

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.